Isabella Löwnegrip Foto: Emil NordinIsabella Löwnegrip Foto: Emil Nordin
Isabella Löwnegrip Foto: Emil Nordin
Isabella Löwengrip Foto: /All Over PressIsabella Löwengrip Foto: /All Over Press
Isabella Löwengrip Foto: /All Over Press

Blondinbellas snusk- miss på semestern

Publicerad

Isabella "Blondinbella" Löwengrip befinner sig på semester i Thailand.

Och i bland kan det bli fel med engelskan - nu skriver hon om sin snuskiga miss i sin blogg.

"Jag liksom sluddrade vid ordet bowl så att det lät som balls. Vilket gör att meningen fick en annan betydelse. No, I want to lick my husbands balls first", skriver hon.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip beställde in en skål med glass till efterätt på sitt hotell i Thailand.

Och när hon hade ätit klart ville hon skrapa skålen - men det gick inte riktigt som hon hade tänkt.

I sin blogg skriver hon om den snuskiga språkmissen.

Isabella Löwengrip: "Gör bort mig"

"Det går inte en dag utan att jag gör bort mig här. Odd hade beställt in en skål med glass till efterrätt (världens dyraste glass finns tydligen på detta hotell, 150 bath per kula. Det blir ju liksom många kulor på en dag). Hur som helst så åt jag ur Odds skål och försökte få upp dom sista dyra chokladdropparna med skeden när servitören kom och frågade om jag var klar", skriver Isabella Löwengrip i inlägget.

 

LÄS MER: Blondinbella och Lööf har ett mammahäng

 

"I want to lick my husbands balls"

Isabella Löwengrip svarade servitören att hon ville slicka ur sin mans skål först.

"Men på min engelska blev det “No, I want to lick my husbands bowl first”. Men grejen är att jag liksom sluddrade vid ordet bowl så att det lät som balls. Vilket gör att meningen fick en annan betydelse. “No, I want to lick my husbands balls first”, skriver hon i sin blogg.

 

LÄS MER: Isabella Löwengrips utbrott: "Jag skäms"

 

Blondinbella: "Blev knäpptyst"

Efter den språkliga missen ska det ha blivit helt tyst i restaurangen - och Isabella Löwengrip berättar att hon skämdes.

"Sedan blev det knäpptyst. Tiden pausades i universum och hela kosmos skrattade åt mig. Jag ville bara krypa under bordet och stanna där i all evighet. Varför var jag tvungen att säga en konstig mening på engelska? Kunde jag inte bara smajlat och sagt att jag ville äta det sista", skriver hon i sin blogg.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag