Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blondinbellas oväntade livsbeslut – lämnar Sverige

Isabella Löwengrip arbetar hårt för att bli världens mäktigaste affärskvinna.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Nu avslöjar entreprenören att hon är redo att lämna Sverige, för att kunna ta nästa steg i utvecklingen.Foto: JOHAN JEPPSSON / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ JOHAN JEPPSSON

Isabella Löwengrip arbetar hårt för att bli världens mäktigaste affärskvinna.

Nu avslöjar entreprenören att hon är redo att lämna Sverige, för att kunna ta nästa steg i utvecklingen.

”Jag behöver stänga en dörr för att öppna en annan större och nu är det faktiskt dags”, skriver hon på sin blogg.

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, arbetat hårt med att få sina företag att expandera. Hennes målsättning är att bli världens mäktigaste kvinna, och därför omger hon sig av ett helt team för att få ihop vardagen med sina två barn. 

För att få tiden att räcka till har Löwengrip valt att anställa ett helt team med personal som hjälper henne i vardagen – allt från kock, stylist, sminkös och samordnare.

Och nu avslöjar Löwengrip att hon är redo att lämna Sverige, för att kunna ta nästa steg i utvecklingen.

”Det känns i varenda cell i kroppen att vi börjar ”lämna” Sverige. Jag har en större mediaaktivitet i sommar men efter det blir det inga fler intervjuer i Sverige. Jag behöver stänga en dörr för att öppna en annan större och nu är det faktiskt dags”, skriver hon på sin blogg.

”Det har jag kämpat för”

Bitarna börjar äntligen falla på plats för att kunna göra en utlandssatsning, menar hon.

”Men det är roligt att jobben faktiskt är utanför Sveriges gränser. Det har jag ju kämpat för. Det är verkligen en tipping point vi har väntat in och nu äntligen börjar vi närma oss”.

Nyligen avslöjade hon också att att det finns en hemlig kärlek i hennes liv. Det var i början av april som hon erkände att det fanns en ny kärlek i hennes liv som hon bryr sig mycket om. 

”Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret. Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skrev hon i ett blogginlägg.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.