Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blondinbellas oväntade livsbeslut – lämnar landet

Är en av sommarvärdarna i år.
Isabella Löwengrip arbetar hårt för att bli världens mäktigaste affärskvinna.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Och nu avslöjar entreprenören att hon är redo att lämna Sverige, men först ska hon medverka i ”Sommar i P1”.Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JOHAN JEPPSSON / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ JOHAN JEPPSSON

Isabella Löwengrip arbetar hårt för att bli världens mäktigaste affärskvinna.

Och nu avslöjar entreprenören att hon är redo att lämna Sverige, men först ska hon medverka i ”Sommar i P1”.

– Det är otroligt stort att få göra det här, och jag är extremt tacksam över det, säger hon.

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, arbetat hårt med att få sina företag att expandera. Hennes målsättning är att bli världens mäktigaste kvinna, och därför omger hon sig av ett helt team för att få ihop vardagen med sina två barn.

Och nu avslöjar Löwengrip att hon är redo att lämna Sverige, för att kunna ta nästa steg i utvecklingen. Men först ska hon vara en av årets sommarpratare i P1.

– Det är otroligt stort att få göra det här, och jag är extremt tacksam över det, berättade hon från scenen under presskonferensen.

Redo för etablering i USA

Isabella Löwengrip menar dock att bitarna börjar falla på plats för att kunna göra en utlandssatsning.

– Efter att ha varit offentlig i halva mitt liv så tackar jag för mig – och är på väg bort över Atlanten för att etablera mig i USA, sa hon.

Hennes sommarprat kommer innehålla en massa spännande saker, menar hon.

”Den kommer jag berätta mer om”

– Ja, men det finns massor. Det är ju när man har varit offentlig halva ens liv, men det finns ju en uppväxt där bakom som har format mig till den jag är i dag. Och den kommer jag berätta mer om.

Nyligen avslöjade hon också att att det finns en hemlig kärlek i hennes liv. Det var i början av april som hon erkände att det fanns en ny kärlek i hennes liv som hon bryr sig mycket om. 

”Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret. Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skrev hon i ett blogginlägg för drygt en månad sedan.

Lite av det du behöver veta om ”Blondinbella”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.