Isabella Löwengrip Spångberg. Foto: LARS PEHRSON / SVD / TTIsabella Löwengrip Spångberg. Foto: LARS PEHRSON / SVD / TT
Isabella Löwengrip Spångberg. Foto: LARS PEHRSON / SVD / TT
Annie Lööf, C. Foto: BOBBO LAUHAGEAnnie Lööf, C. Foto: BOBBO LAUHAGE
Annie Lööf, C. Foto: BOBBO LAUHAGE
Ebba Busch Thor, KD. Foto: Sven LindwallEbba Busch Thor, KD. Foto: Sven Lindwall
Ebba Busch Thor, KD. Foto: Sven Lindwall

"Blondinbellas" mäktiga middag med partiledarna

Publicerad

Isabella "Blondinbella" Löwengrip Spångberg deltog vid en mäktig middag.

Där syns bland andra KD-ledaren Ebba Busch Thor och C-ledaren Annie Lööf delta.

"Blandade stjärnor från politik, till journalistik och entreprenörer", skriver journalisten Carolina Neurath på Instagram om middagen.

Vissa middagar andas lite mer makt än andra. Det var inte minst sant när bland andra Isabella Löwengrip Spångberg – känd som "Blondinbella" – deltog i en hemmamiddag.

På bilder från middagen syns bland andra Centerpartiets partiledare Annie Lööf och Kristdemokraternas dito Ebba Busch Thor.

"Hemmamiddag hos @stinaa.j med blandade stjärnor från politik, till journalistik och entreprenörer", skriver ekonomijournalisten och författaren Carolina Neurath i ett Instagraminlägg och visar upp en bild från middagen.

https://www.instagram.com/p/BUAH8rqFodD/?taken-by=carolinaneurath

Medan de båda partiledarna ställer in siktet mot nästa val så befinner sig Isabella Löwengrip Spångberg mitt i en skilsmässa från maken Odd Spångberg. Något som hon själv har bekräftat på sin blogg och Instagram.

"Ska skiljas"

"Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta" skriver bloggaren och entreprenören i ett inlägg.

 

LÄS MER: Blondinbella skiljer sig 

 

Det har sedan tidigare spekulerats i parets relationsstatus och de båda åkte på en resa till Thailand för att lösa krisen i förhållandet.

"Jag behöver få vara själv. Få landa i livet. I allt som händer just nu. Och förhoppningsvis komma hem lite gladare imorgon. Inte starkare för den delen för det går inte nu. Det är mitt livs tuffaste period men gladare för stunden i alla fall", skrev hon inför resan.

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg Arbetade ihop

Tidigare arbetade Isabella Löwengrip Spångberg och Odd Spångberg tillsammans, där Odd Spångberg hade en anställning på bloggarens företag. Men han valde att sluta efter bara ett halvår.

–  Det funkade inte helt enkelt. Jag tror han fick se en sida av sin fru som inte var så trevlig, har "Blondinbella" sagt om anställningen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag