Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blondinbellas lyxbeslut – svarar efter anklagelserna

”Vi måste göra någonting tillsammans”.
Isabella Löwengrips barn ska flygas mellan Frankrike och Sverige varannan vecka i sommar, för att få tillbringa sommarlov med både mamma och pappa.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Samtidigt som följarna reagerar på beslutet, bemöter Löwengrip anklagelserna om att hon inte har betalt för sommarhuset hon hyr i Frankrike.Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Isabella Löwengrips barn ska flygas mellan Frankrike och Sverige varannan vecka i sommar, för att få tillbringa sommarlov med både mamma och pappa.

Samtidigt som följarna reagerar på beslutet, bemöter Löwengrip anklagelserna om att hon inte har betalt för sommarhuset hon hyr i Frankrike.

”Det tycks alltid vara lite svårt för folk att acceptera”, skriver hon i ett blogginlägg.

Isabella Löwengrip, 28, är redo för semestertider och har nu flyttat in i sitt lyxhem för sommaren. En stor villa i Sant-Tropez, Franrike, där entreprenören ska njuta tillsammans med sina barn. Eftersom Isabella Löwengrip och barnens pappa Odd Spångberg, 31, är skilda och har barnen varannan vecka får barnen denna sommar pendla mellan Frankrike och Sverige. Något som Löwengrip berättar om i ett inlägg på sin blogg.

”Barnen flygs mellan mig och Odd varannan vecka i sommar med mitt team. Men de är så resvana så det är inga konstigheter. Så det blir tre barnveckor i huset och två egna. Ljuvligt”, skriver Löwengrip i blogginlägget. 

Kritiseras över valet för barnen

Beskedet om att barnen ska flygas fram och tillbaka under sommaren är något som bloggläsarna dock reagerar på. Vissa påpekar valet ur miljösynpunkt och andra menar att hon inte borde låta de små barnen flyga ensamma. Detta är något som Isabella Löwengrip inte valt att kommentera ännu.

Något som däremot fått henne att reagera är frågor kring vem som betalar för veckorna i huset. 

”Jag ser lite frågor kring om jag har hyrt och betalat huset själv och det är klart att jag har det (!). Det är min belöning efter en intensiv vår. Det bokades redan i februari så att jag skulle ha ett belöningsmål att springa mot, skriver hon i ett nytt blogginlägg och fortsätter:

”Det tycks alltid vara lite svårt för folk att acceptera att jag är 28 år och kan betala för mig själv”.

Känner behov av att svara

Isabella Löwengrip berättar att hon inte tar åt sig av vad folk tycker om henne och hennes val med att just detta ämne var extra känsligt. 

”Egentligen är jag obrydd kring folks åsikter men just att få höra att jag inte skulle betala själv är viktigt för mig att poängtera. Jag är stolt över att jag har möjlighet till detta helt på egen hand”, skriver Isabella Löwengrip.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip.