Odd Spångberg och Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: EMIL NORDIN EXPOdd Spångberg och Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: EMIL NORDIN EXP
Odd Spångberg och Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: EMIL NORDIN EXP
Isabella Löwengrips bild på Instagram.Isabella Löwengrips bild på Instagram.
Isabella Löwengrips bild på Instagram.

Blondinbellas kaxiga bild efter skilsmässan

Publicerad

Här är Isabella "Blondinbella" Löwengrips kaxiga bild efter skilsmässan.

På Instagram syns hon leende intill en bild på en bil. 

"När du har två bilar efter skilsmässan", står det i bildtexten.

 

Det var i maj som bloggarn och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 26, berättade att hon och maken Odd Spångberg skulle skilja sig.

"Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta.", skrev hon då på sin blogg och på Instagram.

Det har länge spekulerats i huruvida paret är lyckliga tillsammans, efter att Isabella Löwengrip Spångberg skrivit att de gått igenom en kris tillsammans. Paret åkte på en resa till Thailand för att lösa krisen.

LÄS MER: Blondinbella skiljer sig 

Därför bröt Blondinbella upp från Odd

Isabella Löwengrip Spångberg berättade nyligen om skälet bakom skilsmässan och att hon ville vara en förebild för sina barn.

– Är du i en relation som inte gör dig glad och det drar ner dig, så är det bättre att lämna. En skilsmässa är tuff. Men jag gjorde det av en orsak. Jag måste vara en förebild för mina barn, sade hon i podcasten "Yoga girl".

Odd Spångberg och Isabella Löwengrip.Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

Blondinbella: "När du har två bilar..."

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har tidigare berättat om hur tuff skilsmässan är och att hon just nu befinner sig i en tornado. Men tydligen så verkar hon har hittat åtminstone en fördel med skilsmässan. 

LÄS MER: Så delar Blondinbella och Odd upp tillgångarna 

På Instagram har hon lagt upp en bild där hon leende står intill en glänsande bil. Hon skickar även en skämtsam pik till Odd Spångberg:

"När du har två bilar efter skilsmässan", står det i bildtexten.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag