Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blondinbellas ilska efter hårda kritiken

Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: EXPRESSEN
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg. Foto: LISA MATTISSON

Tidigare i år skilde sig Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Odd Spångberg. 

Sedan dess har Blondinbella upplevt att hennes bloggläsare och följare kritiserat henne för att hon gått vidare för snabbt efter uppbrottet, men nu svarar hon på kritiken.

”Nu undersöker jag vad som är bra för min själ och då ska jag fortsätta att göra mer av det. Den här tiden och den här processen är viktig för mig", skriver bloggaren på Instagram. 

Det var i början av maj i år som bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 29, skilde sig. Paret har två barn ihop och har valt att ha dem varannan vecka hos sig. 

Nu berättar Isabella Löwengrip att hon har upplevt kritik från sina följare för att hon har varit för glad och för att hon har gått vidare från uppbrottet för tidigt. På Instagram svarar hon nu på kritiken. 

 

LÄS MER: Blondinbellas barnplaner – efter skilsmässan från Odd 

 

Isabella Löwengrip svarar på kritiken

"För mig finns det inget annat alternativ. Alla ni som har gått igenom en separation där barn är inblandade vet att det är något av det hemskaste man någonsin kan gå igenom. Som en mardröm! Det är bokstavligen som att gå genom eld och smärtan är enorm", skriver Blondinbella. 

I inlägget förklarar hon för sina följare att hon trots smärtan försöker gå vidare i livet, njuta och hitta sig själv igen. Att bara sitta hemma och sakna barnen är inget alternativ.

”Alternativet är att sitta hemma, vara ledsen och trist och sakna dem så mycket att det gör mig mer ledsen, vilket i slutändan inte kommer göra mig något gott överhuvudtaget", skriver hon och fortsätter:

”Självklart finns mina barn alltid i mitt hjärta och i mina tankar och jag saknar dem verkligen, men jag har accepterat arrangemanget med varannan vecka och mitt mål är att göra varje vecka så fantastisk som den bara kan bli.”

 

https://www.instagram.com/p/BXSD8tPA8RJ/?taken-by=isabellalowengrip

LÄS MER: Blondinbella slår tillbaka efter kritiken 

 

Blondinbella stöttas av följarna

På Instagram får hon nu stöd från flera följare. 

”Helt rätt! Gör det som känns bäst för dig, det är så du är en framgångsrik och stark kvinna”, skriver en person. 

”Det finns inget alternativ. Helt rätt. Bra! Kämpa. Kliv kliv överlev. Det blir bättre. Å själen får mer av det den behöver”, skriver en annan. 

”Helt rätt! Alla har vi olika sätt att hantera svåra situationer på. Och ditt sätt är ett jävligt bra sätt”, skriver en tredje. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.