Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blondinbellas hemlighet – om tunga skilsmässan

Isabella Löwengrip. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Isabella Löwengrip "Blondinbella". Foto: PRIVAT

Isabella Löwengrip berättar nu om sin hemlighet – efter skilsmässan. 

Bloggprofilen och hennes exmake Odd Spångberg turades om att vara i det gemensamma hemmet, så att barnen inte skulle märka något. 

"I två månader höll jag på så, bara för att barnen aldrig skulle märka att jag var borta", skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip berättar om känslorna efter skilsmässan från Odd Spångberg i flera öppenhjärtiga inlägg på sin blogg. 

Efter att paret i våras bestämt sig för att flytta isär kom de överens om ett hemligt arrangemang så att barnen inte skulle märka något.

Isabella Löwengrip var den som fick hitta en ny lägenhet i Stockholm – något som hon ansåg var rimligt eftersom det var hennes beslut att avsluta förhållandet. 

Isabella Löwengrips hemliga arrangemang

Isabella Löwengrip.Foto: IBL

"Varje morgon gick jag upp tidigt, gick till garaget och såg till att vara i huset innan barnen vaknade. Sedan lämnade jag på förskolan och åkte in till stan igen. Sedan varvade vi hämtning och på mina dagar var Odd borta och jag var i huset tills jag hade nattat barnen och han kom tillbaka vid åtta", skriver hon och fortsätter:

"Då åkte jag till lägenheten i stan igen och jobbade klart. Upp igen vid fem. I två månader höll jag på så, bara för att barnen aldrig skulle märka att jag var borta".

 

LÄS MER: Löwengrips dejtavslöjande – byter liv helt efter separationen

 

Dagen innan julafton var svår, skriver Isabella Löwengrip i ett annat inlägg.

"på insidan har jag kämpat mot tårarna hela dagen. Jag saknar inte min tidigare relation, det är inte det. Men just dagar som dessa, där minnena blir så starka blir jobbiga. Jag tänker framför allt på hur vi höll ihop det förra julen trots att vi nog båda visste var vi var påväg". 

På sin blogg beskriver hon hur enkla vardagssysslor påminner om den tunga tiden innan separationen.

"Sally brukar alltid vilja ha Pippi på efter vår läsning vid nattning, men i dag önskade barnen Alfons. Som det högg till i magen på mig när låtarna och berättarrösten pratade. Det bildades snabbt en klump i halsen som också hoppade till magen och gjordes om till kräkkänslor. Jag har börjat släppa in bearbetning av skilsmässan och vissa saker påminner om tuffa stunder. Som Alfons på Spotify tillexempel", skriver Isabella Löwengrip.

"Jag fick ingen luft hemma" 

Hon beskriver också hur hon minns känslan av att livet var upp och ner och att hon egentligen bara ville krypa ner till barnen och stanna där tills morgonen.

"Men det gick inte. Jag fick ingen luft hemma och behövde komma iväg och sova borta".

Isabella Löwengrip fortsätter:

"Det är tuffa minnen som jag behöver gå igenom och vända och vrida på om och om igen. Vissa kvällar som i kväll blir extra tuffa men jag tillåter mig att ha det så. Jag har börjat inse att känslorna inte är farliga. Och att allt måste ut för att kunna bli hel igen. Strax kommer grannarna Martina och Michaela över, ibland är det skönt att låta tårarna rinna i sällskap".

 

LÄS MER: Blondinbellas sorg efter skilsmässan 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.