Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu berättar Löwengrip om sitt ensamma liv

Isabella Löwengrip väntar på den rätta – men har hård krav.Foto: ALL OVER PRESS
"Ska en man komma och konkurrera med det liv man har måste han verkligen ha något att erbjuda", säger Blondinbella till SvD Perfect Guide.Foto: IBL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, gifte sig som 22-åring och hade två barn vid 24 – men i dag lever hon som ensamstående mamma.

I SvD Perfect Guide berättar hon om självständigheten som en styrka – men också om ensamheten och saknaden efter någon speciell.

– Jag har inte någon att ringa och berätta allt för. Jag är ganska instängd i mig själv.

Nyskilda entreprenören och tvåbarnsmamman Isabella Löwengrip karriär går fortsatt framåt. Men från att tidigare ofta ha slagit ett slag för tryggheten och kärnfamiljen på sin blogg, så lever Blondinbella nu för tiden ett annat liv. 

För SvD Perfect Guide berättar hon om hur kvinnor länge levt i skuggan av män – och hur hon själv har insett att grundtryggheten är bättre att hitta i sig själv, i stället för att enbart bygga den på en relation.

 

LÄS MER: Ilskan mot Blondinbella: ”Är förjävligt, faktiskt” 

 

"Jag dras till likasinnade"

Samtidigt berättar Löwengrip om ensamheten som singel.

– Jag är ganska instängd i mig själv. Det har blivit så eftersom min tillit förstördes i barndomen. Det är en sorg i sig. Det gör att jag kan känna mig ensam på resan. Men jag lever också ett ganska extremt liv. Det kan dröja tre dagar innan jag svarar på ett sms, det är inte alla som står ut med den typen av vänskap. Det gör också att jag dras till likasinnade. Många av mina vänner lever i rampljuset eller under hård press. Man ses två-tre gånger om året och sms:ar lycka till ibland. Fine, säger hon till tidningen.

Isabella Löwengrip på Elle-galan 2018.Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTU STELLA PICTURES

"Behöver ingen att gosa i soffan med"

27-åringen berättar hur hon bara dejtar utomlands.

– I somras var det någon dejt på franska Rivieran och sedan var det Italien en vända. Nu ska jag till New York. Jag åker dit på jobb och kopplar på två dagar till dejten. När jag träffar någon måste det vara något som är lustfyllt. Snart ska jag åka till Maldiverna med samma person som jag träffade i New York. Det är så det får bli. En vardag hemma har jag redan. Jag behöver ingen att gosa i soffan och kolla på tv med en tisdagskväll. Aldrig! 

 

LÄS MER: Blondinbellas hemliga miljonimperium 

 

När Isabella Löwengrip väl hittar en ny kärlek gäller det att det är den rätta, vilket hon bland annat har diskuterat med Alexander Bard.

– Jag pratade länge om detta med Alexander Bard. Kvinnor i dag har sin egen karriär, sin egen ekonomi, vi kan få barn själva. Ska en man komma och konkurrera med det liv man har måste han verkligen ha något att erbjuda. Vara rolig, smart och driven och ge massa kärlek och peppa en. Annars kan det vara.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.