Isabella Löwengrip Foto: /IBL / /IBLIsabella Löwengrip Foto: /IBL / /IBL
Isabella Löwengrip Foto: /IBL / /IBL
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg. Foto: LISA MATTISSONIsabella Löwengrip och Odd Spångberg. Foto: LISA MATTISSON
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg. Foto: LISA MATTISSON
Foto: ROGER SCHEDERIN / ROGER SCHEDERIN/STUDIO LIGHTHOUS EXPRESSEN / ROGERFoto: ROGER SCHEDERIN / ROGER SCHEDERIN/STUDIO LIGHTHOUS EXPRESSEN / ROGER
 Foto: ROGER SCHEDERIN / ROGER SCHEDERIN/STUDIO LIGHTHOUS EXPRESSEN / ROGER

Blondinbellas hårda krav på nya kärleken

Publicerad

Efter separationen från Odd Spångberg är nu Isabella "Blondinbella" Löwengrip tydlig med vilka krav hon har på ett eventuellt nytt förhållande.

I ett ärligt inlägg på sin blogg skriver företagaren att hon inte vill bo ihop med en ny partner.

"Visst kan jag dejta lite, det är trevligt att bli uppvaktad men det stannar där" skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Bloggaren Isabella "Blondbella" Löwengrip, 26, ansökte om skilsmässa från maken Odd Spångberg i våras.

Nu ger bloggaren och företagaren tydliga besked om hur hon tänker kring sitt kärleksliv de kommande åren - "Blondinbella" vill inte kasta sig in i ett nytt seriöst förhållande.

Blondinbella: "Jag vill vara med mina barn"

"Visst kan jag dejta lite, det är trevligt att bli uppvaktad men det stannar där. Jag vill vara med mina barn, jag vill jobba och bygga ett miljardbolag inom de närmsta fem åren, sedan vill jag ha mycket egen tid" skriver Isabella Löwengrip i ett nytt ärligt inlägg på sin vällästa blogg.

Hon konstaterar också att det kommer ta väldigt lång tid innan hon vill bo med en partner igen, även om hon mot förmodan skulle bli kär och vilja vara i ett seriöst förhållande igen.

Isabella Löwengrip berättar om sina hårda krav.Foto: ROGER SCHEDERIN / ROGER SCHEDERIN/STUDIO LIGHTHOUS EXPRESSEN / ROGER

 

LÄS MER: Blondinbella: Därför lämnade jag Odd

 

Blondinbella: "Annars kan det vara"

"Dagen jag träffar någon ny som leder till något seriöst kommer det vara ett särbo-förhållande under många år, annars kan det vara. Jag menar, jag har ett jobb som uppfyller mig, jag har redan två fina ungar, jag har kapital att stå på egna ben med och framför allt har jag fantastiskt roligt varje dag!" skriver "Blondinbella" i bloggen.

 

LÄS MER: Hemliga miljonären – är Blondinbellas tröst

 

Inlägget hyllas nu av Isabella Löwengrips läsare, som tycker det är helt rätt att bloggaren fokuserar på sig själv och på sin barn.

"You go Bella!! Kör sitt race och njut av att du vet vad du vill ha och inte ha här i livet. Tar rätt så mycket erfarenheter och tid i livet att komma fram till det. Skönt! Jag hejar på dig! Kör hårt" skriver en person.

"Jag förstår precis vad du menar! Jag har haft sambos men nu i mitt senaste förhållande bor vi fortf särbo efter 2 år och det är så najs! Han har sitt och jag mitt" skriver en annan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag