Isabella Löwengrip har varit öppen med sin skilsmässa på sin blogg. Foto: EMIL NORDIN EXPIsabella Löwengrip har varit öppen med sin skilsmässa på sin blogg. Foto: EMIL NORDIN EXP
Isabella Löwengrip har varit öppen med sin skilsmässa på sin blogg. Foto: EMIL NORDIN EXP
Hon skriver att hon nu tar en dag i taget. Foto: EMIL NORDINHon skriver att hon nu tar en dag i taget. Foto: EMIL NORDIN
Hon skriver att hon nu tar en dag i taget.  Foto: EMIL NORDIN

Blondinbellas första
ord efter skilsmässan

Publicerad

Tidigare i veckan berättade Isabella Löwengrip Spångberg att hon och Odd Spångberg skiljer sig. 

Huruvida hon nu ska bo kvar i det nyrenoverade huset på Lidingö är i nuläget oklart.

– Vi får se hur vi gör, säger hon till Femina. 

I torsdags bekräftade Isabella Löwengrip att hon och maken Odd Spångberg går skilda vägar.

Hon skrev då om uppbrottet på sin blogg och i sociala medier.

"Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta", skrev hon i sin blogg. 

Tillsammans har de två barn och Isabella "Blondinbella" Löwengrip säger till tidningen Femina att de inte kommer bo hos vardera förälder varannan vecka.

– De är lite för små för det fortfarande, men det blir någon form av tredagarsbyte, säger hon till tidningen.

Huruvida hon kommer bo kvar i huset på Lidingö i Stockholm är i nuläget oklart.

– Vi får se hur vi gör, säger hon. 

Blondinbella: "Nu är det tufft"

Isabella Löwengrip säger till Femina att hon inte ser sitt äktenskap som ett misslyckande, utan snarare som några fantastiska år som nu nått sitt slut. 

Men just nu är livet ingen dans på rosor.

– Nu är det ju tufft. Men jag har alltid varit duktig på att veta mitt eget värde – även när livet krisar och jag har tuffa perioder. Jag är bra på att vara min egen bästa vän, att peppa mig själv, unna mig saker och försöka att inte vara så hård mot mig själv, säger hon.  

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag