Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Blondinbella berättar om sin svåra tid efter separationen

"Snart blir det bra, livet måste bara lägga sig lite och jag är ödmjuk inför att det tar tid", skriver bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip på sin blogg. Foto: LARS PEHRSON / SVD / TT / SVENSKA DAGBLADET TT NYHETSBYRÅN
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg gick för en månad ut sedan och berättade att de kommer att skilja sig. Paret gifte sig 2013. Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN

Bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip skriver om uppbrottet från maken Odd Spångberg. 

För en månad sedan blev det offentligt att paret kommer att skilja sig.

– Denna månad har helt klart varit turbulent och tuff, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

För en månad sedan blev det offentligt att Isabella Löwengrip, 26 och maken Odd Spångberg, 29 kommer att gå skilda vägar. Nu skriver Isabella Löwengrip på sin blogg om tiden efter uppbrottet.

Paret gifte sig 2013, men gick för en månad sedan ut och berättade att de kommer att skilja sig. De har en son och dotter tillsammans. 

I ett blogginlägg skriver Isabella Löwengrip om den turbulenta månaden efter uppbrottet.

– Det svåraste i en separation är faktiskt tiden innan man precis bestämmer sig. När beslutet väl är taget är det något rejält som lättar och det blir enklare att andas igen, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

 

LÄS MER: Odd Spångberg efter separationen från Isabella Löwengrip

 

"Det har varit ett tufft år för mig privat", skriver Isabella Löwengrip.

 

LÄS MER: Isabella "Blondinbella" Löwengrip flyttar ut  

 

I samma blogginlägg berättar Isabella Löwengrip om hur hon tillbringat dagen med barnen. De har fått välja en spännande sak från affären de ska pröva att äta, och på kvällen blir det gos. Efter det skriver entreprenören och bloggaren om hur tufft det här året har varit.

– Det har varit ett tufft år för mig privat och jag ställer in mig på att det kommer vara ett tufft år 2017 överlag men förhoppningsvis lättar lite om ett tag, skriver Isabella Löwengrip.

Bloggaren nämner en ny fas i livet. Det handlar om det praktiska och om att bryta upp rutiner.
– Jag visualiserar att jag befinner mig en tsunami och det är bara att andas djupt och stå stadigt. Snart blir det bra, livet måste bara lägga sig lite och jag är ödmjuk inför att det tar tid, avslutar Isabella Löwengrip sitt blogginlägg med.