Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Blondinbella och maken skiljer sig

Isabella Löwengrip. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: EMIL NORDIN EXP
Foto: /ALL OVER PRESS

Isabella "Blondinbella" Löwengrip Spångberg skiljer sig från maken Odd Spångberg.

Det bekräftar hon på blogg och Instagram.

"Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas" skriver bloggaren i ett inlägg.

Bloggaren och företagaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip Spångberg, 26, skiljer sig från maken Odd Spångberg.

Det bekräftar hon under torsdagen på sociala medier, både i sin blogg och på Instagram.

"Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta." skriver hon i sin blogg, och samma meddelande skrivs på engelska på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BT8xlT4AxYP/?taken-by=isabellalowengrip

Det har inte ännu skickats in en skilsmässoansökan från paret till tingsrätten. När man skiljer sig och har barn tillsammans krävs också sex månaders betänketid innan skilsmässan kan gå igenom.

 

Det har länge spekulerats i huruvida paret är lyckliga tillsammans, efter att Isabella Löwengrip Spångberg skrivit att de gått igenom en kris tillsammans. Paret åkte på en resa till Thailand för att lösa krisen.

"Jag behöver få vara själv. Få landa i livet. I allt som händer just nu. Och förhoppningsvis komma hem lite gladare imorgon. Inte starkare för den delen för det går inte nu. Det är mitt livs tuffaste period men gladare för stunden i alla fall. Så att jag orkar vara ”som vanlig” i deras ögon" skrev hon innan resan.

Tidigare arbetade Isabella Löwengrip Spångberg och Odd Spångberg tillsammans, där Odd Spångberg hade en anställning på bloggarens företag. Men han valde att sluta efter bara ett halvår.

–  Det funkade inte helt enkelt. Jag tror han fick se en sida av sin fru som inte var så trevlig, har "Blondinbella" sagt om anställningen.

 

LÄS MER: Blondinbella och Odds svåra äktenskapstid

 

Isabella och Odd slutade följa varandra på Instagram

 

LÄS MER: "Blondinbella" om kärleksproblemen

 

När paret slutade följa varandra på Instagram väcktes ytterligare varningssignaler, och "Blondinbella" har själv bekräftat att det är en jobbig tid för henne just nu.

”Just nu går vi igenom en tuff period och vi kommer att berätta för er hur det ligger till vid ett senare tillfälle", skrev hon på sin blogg.

Tidigare har hon inte heller kunnat blogga som hon brukade, och bad om förståelse från sina läsare om den tråkiga tiden i bloggen.

"Jag har försökt att upprätthålla en glad sida i bloggen men ni ser ju igenom vilket jag förstår. Jag går igenom en tuff period just nu och det är oerhört svårt att tackla den samtidigt som som bloggen måste uppdateras".

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!