Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Blondinbella" överger Moderaterna: "Arg"

Efter att öppet ha sympatiserat med Moderaterna i många år tar Isabella "Blondinbella" Löwengrip nu avstånd från partiet. Foto: Lars Pehrson / Svd / Tt
Foto: Emil Nordin

Efter att öppet ha sympatiserat med Moderaterna i många år tar Isabella "Blondinbella" Löwengrip nu avstånd från partiet.

Hon är besviken på partiets inställning till förslaget om att förbjuda tiggeri.

”Förbjuda tiggeri och temporära uppehållstillstånd. Nya Moderaterna är inte längre ett parti för mig. Vad hände med individens frihet?", skriver storbloggaren på Twitter.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 24, har öppet sympatiserat med Moderaterna under flera år. Men nu överger hon partiet.

Under måndagen riktade hon stark kritik mot Moderaterna via sin Twitter:

”Förbjuda tiggeri och temporära uppehållstillstånd. Nya Moderaterna är inte längre ett parti för mig. Vad hände med individens frihet?”.

– Nu känns det som att vi kan stryka Nya Moderaterna och gå tillbaka till Konservativa Moderaterna. Där känner jag mig inte välkommen. Eller jag verkar välkommen, men alla är inte välkomna. Det känns som att partiet tar ett steg tillbaka och då tappar man mig som väljare, säger Blondinbella till Aftonbladet.

 

LÄS MER: "Blondinbella" om galna miljonsuccén

 

Det är partiledningens ja till förslaget om att kunna förbjuda tiggeri lokalt som fick bloggaren och entreprenören att reagera.

– Det jag slogs för var individens frihet, att man står upp för människor. Inte individens frihet bara för vissa. Att förbjuda tiggeri är som att förbjuda fattigdom. Ingen sitter och tigger frivilligt, säger hon till tidningen.

 

LÄS MER: Blondinbellas makes kalsongbild stoppad

 

Blondinbella vänder sig också mot förslagen kring tillfälliga uppehållstillstånd.

– Där går jag på Muf:s och de andra allianspartiernas linje. Hur ska man som individ känna sig trygg och redo att starta ett nytt liv i ett nytt land om man inte vet om man får stanna? Att säga att det är temporärt motiverar ingen att lära sig ett språk eller söka ett jobb, det blir en fruktansvärd situation för en familj som kommer hit. Det gör mig arg, jag har alltid trott att M står upp för individens frihet, men det är frihet för vissa då, säger hon vidar till tidningen.

Expressen har sökt Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!