Blondinbella drar ner på tempot och lämnar sin post som chefredaktör på Egoboost Magazine. Foto: Mikael Sjöberg
Blondinbella drar ner på tempot och lämnar sin post som chefredaktör på Egoboost Magazine. Foto: Mikael Sjöberg

Blondinbella lämnar Egoboost Magazine

Publicerad

Isabella "Blondinbella" Löwengrip drar ner på tempot ytterligare.

På måndagen meddelade bloggaren och entreprenören att hon lämnar Egoboost Magazine.

"Jag har en väldigt lugn höst framför mig och det känns härligt", skriver bloggprofilen på sin blogg.

Efter en sjukhusvistelse i våras bestämde sig Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, att dra ner på det höga tempot i sitt liv.

"Det blir en hel del förändringar i livet", skrev hon då.

Nu har den kända bloggaren, som drivit flera företag sedan hon var i 17-årsåldern, bestämt sig för att göra ytterligare förändringar i sitt liv och lämnar därför Egoboost Magazine.

"Anledningen är att jag måste prioritera min tid bättre, jag har under flera år haft flera heltidstjänster samtidigt och jag har valt att lägga om mitt liv lite med mindre jobb och mer tid för mitt privatliv", skriver hon.

Blir sambo

Blondinbellas sista nummer som chefredaktör kommer den 11 september och därefter kommer tidningen att drivas av en annan person.

"Jag är glad att tidningen kommer att finnas i kvar", skriver Blondinbella i inlägget.

Och det är inte den enda förändringen i Blondinbellas liv. Nyligen köpte bloggprofilen en ny lägenhet tillsammans med pojkvännen Odd Spångberg.

"Jag har jobbat väldigt hårt sen jag var 16 år och just nu med sambo och valp känns det som en bra tid att sakta ner för ett tag. Jag har en väldigt lugn höst framför mig och det känns härligt.", skriver hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag