Blondinbella: "Den perioden var värst"

Foto: /IBL / /IBL
Foto: /IBL / /IBL
Isabella Löwengrip och exmaken Odd Spångberg har barnen Gillis och Sally tillsammans.
Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN
Isabella Löwengrip och exmaken Odd Spångberg har barnen Gillis och Sally tillsammans.
Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN

Bloggaren Isabella Löwengrip har haft ett tufft år.

Redan vid årsskiftet skrev hon om hur relationen till maken Odd Spångberg krisade. Förra månaden gick paret ut offentligt och berättade att de beslutat sig för att skiljas.
"De första sex månaderna av 2017 har verkligen varit en utmaning och herregud som jag kämpat" skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Det har varit ett tufft år för bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 26. Redan i början av 2017 berättade hon hur hennes och maken Odd Spångbergs relation knakade i fogarna. Förra månaden gick paret ut offentligt och berättade att de kommer att skilja sig. 

I ett nytt blogginlägg berättar Isabella Löwengrip om det tuffa året. 

"Att ta mig genom skilsmässan har varit det svåraste jag gjort i livet. Framför allt har det varit tufft innan vi gick ut med det offentligt. Den perioden var värst. Att veta att man har allt framför sig.", skriver bloggaren.


LÄS MER: Isabella "Blondinbella" Löwengrip begär skilsmässa


Vilar upp sig i Italien


Isabella Löwengrip berättar att barnen Gillis, 3,5, och Sally, 2 kommer att fira midsommar tillsammans med Odd Spångberg. Själv ska bloggaren åka på semester till en ö i Italien för att vila upp sig.

Samtidigt som relationen med Odd spångberg krisat och sedan tagit slut, så har det varit fullt upp på jobbfronten skriver Isabella Löwengrip. Bolagen har vuxit och bloggaren räknar med att landa på runt 130 resdagar av årets 365.

"Jag behöver få sova ut och få tid till reflektion", skriver bloggaren i samband med den kommande Italienresan.


LÄS MER: Isabella Löwengrip talar ut om skilsmässan med Odd Spångberg


Har varit stark


Isabella Löwengrip berättar i blogginlägget att hon inte bara försökt att vara stark, utan faktiskt lyckats med det trots den turbulenta tiden i bloggarens liv.

"Just nu känner jag mig faktiskt som en superwoman. Jag tog mig ur något som inte gjorde mig lycklig, jag är stolt över hur bra vi hanterat det för barnen och samtidigt har bolagen dundrat fram och nya investeringar görs. Jag har dessutom mål att göra en börsnotering." skriver Isabella Löwengrip.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.