Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Blondinbella blir mamma igen

Isabella Löwengrip och maken Odd Spångberg ska bli föräldrar igen.
Foto: Lisa Mattisson
Isabella släppte nyheten på sin blogg blondinbella.se under tisdagen där hon annonserade om att de ska få ett andra barn.
Foto: Skärmdump från blondinbella.se
Isabella och Odd har sedan tidigare sonen Gillis enligt deras beräkningar kommer vara cirka 17 månader när han blir storebror.
Foto: Christian Örnberg

Isabella "Blondinbella" Löwengrip blir tvåbarnsmamma.

"Tårarna rinner bara för att jag skriver om det. Det är så himla stort och häftigt och vi är så lyckliga och förväntansfulla", skriver hon på sin blogg.

Den 19 november i fjol blev Isabella "Blondinbella" Löwengrip Spångberg, 23, och hennes make Odd Spångberg, 26, föräldrar till Gillis. Nu ska sonen få ett syskon.

"Det blir 17 månader mellan Gillis och nya plutten vilket är tajt men också kul", skriver storbloggaren och entreprenören på sin blogg.

Barnet beräknas komma i mitten av april.

Så förändrades parets liv

Redan innan beskedet om den andra graviditeten skrev maken Spångberg i bloggen om hur livet förändrats sedan paret blev småbarnsföräldrar.

"Helt plötsligt blev det klart för mig vad som är viktigt I livet. Kärlek och omtanke. Att göra karriär och att tjäna pengar, det är viktigt också, men inte ens i närheten så viktigt som mina barn", skrev han då.

Överraskande graviditet

Den första graviditeten i fjol kom som en överraskning för paret och man valde då att flytta fram bröllopet för att hinna gifta sig innan sonen Gillis föddes.

– Jag har velat bli ung förälder. Vi ska ju gifta oss. Vi har inte varit tillsammans så himla länge men vi har ju känt varandra sedan vi var små, sa Löwengrip då.

I våras avslöjade Löwengrip att hon framöver kommer att släppa en gravidbok med tankar och tips för den gravida.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.