Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Blondinbella avslöjar mötet med kärleken

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är nykär i pojkvännen Hampus Jarlbo. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Isabella Löwengrip. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip berättar på sin blogg om första mötet med nya pojkvännen Hampus Jarlbo.

Efter att ha träffats på en middag såg han till att parera henne när hon skulle gå hem - och levererade en replik som fick tiden att stanna:

”Om det är så här starkt jag kan uppleva dig på bara en kväll så hoppas jag att vi får möjlighet att ses mer”, berättar Isabella Löwengrip i sin blogg.

Bloggaren och företagaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, är nyförälskad i pojkvännen Hampus Jarlbo, 28. Efter sin skilsmässa från exmaken Odd Spångberg, 30, förra året hade tvåbarnsmamman tänkt leva som singel. Men hon hade inte räknat med att Hampus Jarlbo skulle komma in i bilden och ta henne med storm.

Nu berättar Isabella Löwengrip på sin blogg om första mötet med nya kärleken. Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo hamnade av en händelse på samma middag. De stötte ihop i en trappa - och enligt bloggaren var det var kärlek vid första ögonkastet.

”När vi sträckte fram handen för att hälsa var det precis som på film. Tiden frös till is för några sekunder och vi fastnade totalt i varandra. Det var något med hans blick som fångade in mig, skarp men snäll. Jag minns bara honom den kvällen”, skriver hon.

 

LÄS MER: Anklagelsen: ”Blondinbella blåser upp bloggbesöken” 

 

Dök upp i trappan när Blondinbella skulle gå

I slutet av kvällen levererade Hampus Jarlbo en replik som skulle platsa i en romantisk dramafilm.

”När jag skulle gå (först av alla som vanligt), dök han upp vid trappan där vi hade hälsat några timmar tidigare och sa 'Om det är så här starkt jag kan uppleva dig på bara en kväll så hoppas jag att vi får möjlighet att ses mer”, skriver Isabella Löwengrip.

Hampus Jarlbo är från Lund, han har jobbat på Handelsbanken och uppger att hans sysselsättning i dag är att handla med aktier.

– Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, sa Hampus Jarlbo när paret kom tillsammans till Unicef-galan i början av maj.

Expressen har varit i kontakt med Isabella Löwengrip som hänvisar till sitt blogginlägg.

 

LÄS MER: Blondinbella avslöjar: ”Vi träffades via gemensamma vänner”