Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bloggstjärnor bakom oväntad sommarplåga

Det tog bara ett dygn sedan låg "Success" etta på topplistan i Sverige.

– Det låter som en klyscha men vi gjorde verkligen det här för att vi tycker att det är superkul, berättar Viktor Frisk för Expressen.

Lyssna på låten här.

Mer om duon

Samir Badran deltog i senaste säsongen av svenska "Paradise Hotel" och driver den populära bloggen www.finest.se/samirbadran

 

Viktor Frisk är en av Sveriges största manliga modebloggare, du kan läsa mer om honom på http://viktorfrisk.nu/

 

Tillsammans har duon ett eget klädmärke med samma namn som deras låt - "Success".

Under onsdagen släppte den före detta "Paradise Hotel"-deltagaren Samir Badran tillsammans med modebloggaren Viktor Frisk låten "Success" - i dag ligger den etta på iTunes lista i Sverige.

– Det känns helt fantastiskt! Vi troddde aldrig någonsin att vi ens skulle hamna på någon typ av topplista, minst av allt på iTunes. Det låter som en klyscha men vi gjorde verkligen det här för att vi tycker att det är superkul. Sedan har vi återigen fått känna av det fantastiska stöd vi har från våra följare. De är bäst, säger Frisk till Expressen.

Ifrågasätter sig själva

"Alla brudar alla män, festa in i gryningen. I kväll blir det success - så gör dig redo", sjunger man bland annat. Därefter hörs prat i bakgrunden där Badran frågar om duon ens kan sjunga.

"Jag vet inte, vi kör bara", blir svaret.

På facebook förklarar Frisk även vad syftet med låten är.

"Vi tror varken att vi är Avicii eller någon annan, det enda vi vill är att ha riktigt kul och få andra att ha lika skoj".

Annons:
Expressen Refunder Miami

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!