Johnny Depp syns på foton tillsammans med svenska bloggaren Desirée "Dessie" Nilsson. Foto: Pelle T Nilsson 1 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSONJohnny Depp syns på foton tillsammans med svenska bloggaren Desirée "Dessie" Nilsson. Foto: Pelle T Nilsson 1 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSON
Johnny Depp syns på foton tillsammans med svenska bloggaren Desirée "Dessie" Nilsson.  Foto: Pelle T Nilsson 1 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSON
Depp var i Stockholm för Hollywood Vampires spelning på Gröna Lund. Foto: Pelle T Nilsson 1 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSONDepp var i Stockholm för Hollywood Vampires spelning på Gröna Lund. Foto: Pelle T Nilsson 1 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSON
Depp var i Stockholm för Hollywood Vampires spelning på Gröna Lund.  Foto: Pelle T Nilsson 1 / STELLA PICTURES PELLE T NILSSON
Dessie skriver om mötet på sin blogg och Instagram. Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURESDessie skriver om mötet på sin blogg och Instagram. Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES
Dessie skriver om mötet på sin blogg och Instagram.  Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES

Bloggerskans möte med Depp: "Lycka"

Publicerad

Här kramas Johnny Depp med svenska bloggaren Desirée "Dessie" Nilsson.

Under världsstjärnans Sverige-besök hann han träffa svenskan på Grand Hôtel i Stockholm.

"Jag har precis pratat och kramat Johnny Depp. Jag är i total lycka just nu!", skriver hon på sin blogg.

Tidigare i veckan uppträdde Johnny Depp på Gröna Lund i Stockholm tillsammans med sitt band Hollywood Vampires, där också Alice Cooper spelar.

Under sin vistelse i den svenska huvudstaden hann Johnny Depp också med att träffa ett fan – nämligen den svenska storbloggaren Desirée "Dessie" Nilsson, som satt och åt middag på Grand Hôtel när skådespelaren dök upp i lobbyn.

 

LÄS MER: Här festar Johnny Depp i Stockholm

Dessie om mötet med Johnny Depp

På sin blogg och sin Instagram har hon publicerat bilder från mötet med världsstjärnan. På fotona ses Dessie och Johnny Depp hålla om varandra och le framför kameran.

"Jag är såååå glad just nu. Finns inga ord som beskriver glädjen! Jag har precis snackat skit med Alice Cooper, och pratat och kramat Johnny Depp. Jag är i total lycka just nu!", skriver Desirée "Dessie" Nilsson på sin blogg.

 

 

 

 

LÄS MER: Här lämnar Johnny Depp Stockholm

Dessie: "Johnny Depp var så trevlig"

I inlägget beskriver Dessie sin lycka över att få träffa filmstjärnan och skriver också att han var pratglad och trevlig.

"Johnny Depp var så trevlig, och pratglad!! Ååååh, måste smälta det här. Glädje på hög nivå", skriver Dessie i inlägget.

Också på Instagram har Desirée "Dessie" Nilsson publicerat bilden från mötet med Johnny Depp. Där skriver hon:

"Kolla vem jag träffade i dag! Han är sååå vacker och en sån varm person", skriver hon.

Expressen har sökt Desirée "Dessie" Nilsson.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag