Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SPOILER ALERT

Första bilden på Alexander Skarsgård i Succession säsong 3 – nya detaljer om rollfiguren

Alexander Skarsgård och Jeremy Strong som Lukas Matsson respektive Kendall Roy i ”Succession” säsong 3, som i Sverige sänds på HBO Max. Foto: Macall Polay/HBO

Ett techsnille. En 40-årsfest. Nu gör Alexander Skarsgård entré i ”Succession”. Här är första bilden på den svenska skådespelaren och Jeremy Strong i säsong 3. 

Hemligt. 

Det är bästa sättet att beskriva Alexander Skarsgård medverkan i ”Succession” säsong 3.  

Mycket lite har varit känt om den svenska skådespelaren betydelse i serien. Inför säsongspremiären delades inga bilder på Skarsgård, Visst, han skymtar förbi i en trailer, men aldrig mer än så. 

Nu kan Spoiler alert visa den första officiella bilden på Skarsgård och Jeremy Strong, som spelar Kendall Roy. Bilden är från sjunde avsnittet, i vilket Skarsgård gör entré och som blir tillgängligt på HBO Max natten till måndag svensk tid. 

Lite mer information: Avsnittet har titeln ”Too much birthday” och enligt ett synopsis från HBO utspelas mycket på ”Kendalls överdådiga födelsedagsfest”. Det är också där som Kendalls syskon Shiv och Roman försöker få till ett möte med Lukas Matsson, en techmogul som ”nyligen sagt nej till Logan”. 

Alexander Skarsgård gör rollen som Lukas Matsson, vd på streaminggiganten GoJo. Det som tidigare sagts om denna Matsson är att han under säsong 3 ska få till en ”avgörande deal med ett av Roy-barn”. Vilket av syskonen är ännu inte känt. 

Också: Alexander Skarsgård beskrivs av HBO som ”recurring guest star”, vilket borde betyda att han kommer finnas med i åtminstone ett avsnitt till i ”Succession” säsong 3. 

Nya avsnitt av ”Succession” säsong 3 blir tillgängliga på måndagarna svensk tid på HBO Max.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på HBO Max