SPOILER ALERT

Nya detaljer om True love – så blir nya dejtingprogrammet, premiär 16 december på Discovery Plus

Discovery Networks Sweden har beställt ”True love”, ett nytt dejtingformat producerat och utvecklat av Dare Television, med premiär 16 december 2021 på Discovery Plus. Foto:Linus Hallsénius/Discovery Plus

Kärlek som prövas av en lögndetektor. I nya dejtingprogrammet ”True love” hoppas deltagarna möta själsfrändar och vinna en miljon kronor. ”Man måste bli kär för att ha chans på prispengarna”, säger Emelie Michanek, exekutiv producent. ”True love” har premiär 16 december på Discovery Plus. 

Det var i september som Discovery Networks Sweden bekräftade att man beställt ”True love”, ett nytt dejtingformat producerat av Dare Television. 

Då berättades, bland annat, att ”sann kärlek” var tv-programmets mål och att avsnitten skulle spelas in på en vingård i italienska Toscana. Det talades också om ”nervkittlande ceremonier” – nu finns nya detaljer om vad det faktiskt innebär. 

Först och främst: 24 singlar medverkar. De hoppas alla ”möta sin själsfrände”, men, för det finns förstås ett sådant: ”Det par som träffar rätt har möjligheten att finna kärlek och chansen att vinna en miljon kronor. Men är känslorna som uppstår på riktigt?”. 

Discovery Networks Sweden skriver vidare: ”Förälskelsen sätts på prov i pulshöjande ceremonier. Det finns nämligen en hake. Deras kärlek kommer att testas av en lögndetektor.”

”True love” har premiär 16 december på Discovery Plus. I tv-programmet ska singlar försöka hitta kärleken och har då chans att vinna en miljon kronor. Foto: discovery+

Emelie Michanek, exekutiv producent för ”True love” på Discovery Networks Sweden:

”För de som talar sanning finns allt att vinna i ”True Love”. Taktik och strategispel har ingen plats här, eftersom man faktiskt måste bli kär för att ha chans på prispengarna. Lögndetektorn är ett värdefullt verktyg för deltagarna att hitta rätt i det känslokaos som kärlek kan innebära. Det här är Sveriges nya kärleksexperiment och en fantastisk möjlighet att faktiskt hitta sann kärlek på riktigt.

Några av deltagarna som medverkar i ”True love” är Mayima Jammeh, 23; Fredrik Dexter, 29; Malin Lundahl, 24; Angelo Jovic, 32; Clara-Maria Lindmark, 25; Loffe Lundin, 30; Greta Jönsson, 30; Patrice Emedi, 26; Caroline Åkesson, 28; Elias Olsson Cataldo, 22; Caroline Kronqvist, 29; Hampus Söderström, 32.

”True love ”produceras av Dare Television och har premiär 16 december på Discovery Plus. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Discovery Plus