Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SPOILER ALERT

Trailer till Emily in Paris säsong 2 – premiär 22 december på Netflix

”Emily in Paris” har premiär 22 december på Netflix. Här syns, från vänster, Philippine Leroy-Beaulieu som Sylvie Grateau, Lily Collins som Emily och Camille Razat som Camille. Foto: Carole Bethuel/Netflix

”Emily in Paris” säsong 2 har premiär 22 december på Netflix. Här är en första trailer och nya detaljer om vad som väntar. 

”Emily in Paris” är snart tillbaka med nya avsnitt. 

Sedan tidigare är det bekräftat att säsong 2 har premiär 22 december på Netflix – nu finns en första trailer och fler detaljer om vad som väntar. 

Serien handlar om Emily, en ambitiös tjej i 20-årsålder som får sitt drömjobb i Paris. Emilys nya liv i den franska huvudstaden innehåller ”besvärliga kollegor, att träffa nya vänner och navigera romanser”. 

När det gäller handlingen i säsong 2 skriver Netflix i ett pressmeddelande: ”Trots att Emily äntligen börjat hitta sin plats i Paris, kämpar hon fortfarande med det franska livets egenheter. Efter att ha råkat hamna i en kärlekstriangel med sin granne och första riktiga franska vän är Emily fast besluten att fokusera på sitt arbete – som bara blir mer komplicerat för varje dag. Under en franskalektion träffar hon en annan expat, som både upprör och fascinerar henne.”

Inspelningen av ”Emily in Paris” säsong 2 skedde under våren i Paris, St. Tropez och ett antal franska städer. 

Förutom att spela huvudrollen är Lily Collins även procent för serien. På rollistan finns också, bland andra, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park och Lucas Bravo. Ny namn i ensemblen inkluderar Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris och Arnaud Binard.

”Emily in Paris” produceras av MTV Entertainment Studios, Darren Star Production och Jax Media. Darren Star, Tony Hernandez, Lilly Burns och Andrew Fleming är seriens exekutiva producenter. 

”Emily in Paris” säsong 2 har premiär 22 december på Netflix.  

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier