SPOILER ALERT

Netflix bekräftar uppföljare till Tiger King – premiär 2021

”Tiger king 2” med Joe Exotic har premiär 2021 på Netflix. Uppföljaren regisseras av Eric Goode och Rebecca Chaiklin. Foto: Netflix

”Tiger King” fortsätter. Netflix bekräftar nu att en uppföljare till dokumentärserien har premiär redan i år. 

”Tiger King: Mord, kaos och galenskap” hade premiär i mars förra året. 

Nu meddelar Netflix att dokumentärserien får en uppföljare och det blir premiär redan i år. 

Beskedet kommer i ett pressmeddelande i vilket Netflix presenteras ett antal nya dokumentär. Förutom att lova mer ”kaos och galenskap” finns ännu inga uppgifter om vad ”Tiger King 2” kommer fokusera på. 

Eric Goode och Rebecca Chaiklin är duon bakom dokumentärserien och regisserar även ”Tiger King 2”. 

Dokumentärseriens första säsong handlade om Joseph Maldonado-Passage, excentrikern som drev en privat djurpark med tigrar, lejon och andra djur i Oklahoma och kallade sig Joe Exotic. Under första fyra tillgängliga veckorna var det enligt Netflix 64 miljoner användarkonton som åtminstone började titta på det första av de sju avsnitten. 

Förutom ”Tiger king 2” har Netflix ytterligare fyra dokumentärserier på gång: ”The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman” görs av Sam Benstead och Gareth Johnson och har premiär i januari 2022 medan ”The Tinder Swindler” handlar om en snubbe som låtsas vara miljardär på Tinder och kvinnorna som bestämmer sig för att avslöja honom. Filmen har premiär i februari 2022. 

Dokumentären ”Trust No One: The Hunt for the Crypto King” regisseras av Luke Sewell och har premiär 2022. Filmen följer de investerare som försöker ta reda på sanningen kring kryptomiljardären Gerry Cottens död och de 250 miljoner dollar de är övertygade han stal från dem. 

”Bad vegan” handlar om Sarma Melngailis, den veganska krögaren som luras på miljoner av en man som övertalar henne att han kan få hennes matföretag att växa och samtidigt göra så Melngailis pitbull lever för alltid. Serien har premiär 2022. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier