Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Discovery Plus beställer True love – så blir det nya dejtingprogrammet

Discovery Networks Sweden har beställt ”True love”, ett nytt dejtingformat producerat och utvecklat av Dare Television. Ännu finns inget premiärdatum för städning på Discovery Plus. Foto:Linus Hallsénius/Discovery Plus

Efter ”Älskar, älskar inte”: ”True love”. Discovery Plus har beställt ett nytt dejtingprogram som ska spelas in på en vingård i Toscana. ”Det är ett helt nytt och unikt format inom realitygenren”, säger Niklas Vargö, Development and intake manager nordics på Discovery Networks Sweden. 

Discovery Networks Sweden har beställt ”True love”, ett nytt dejtingformat producerat av Dare Television. Bolaget har utvecklat tv-programmet med Discovery Networks Sweden.

Målet är ”sann kärlek” och det är vägen dit som kameran ska följa. Lite extra krydda: ”True love” spelas in på en vingård i italienska Toscana. 

Discovery Networks Sweden om programmet: ”Omgivna av vindlande vinrankor och en bedårande utsikt, samlas singlar som alla har en sak gemensamt – de drömmer om den stora kärleken. Med hjälp av magiska dejter och pulshöjande ceremonier hoppas de möta den rätta.”

Vidare: ”Kärleken sätts på prov i nervkittlande ceremonier, där ärlighet varar längst och enda vägen till sann kärlek är att följa hjärtat som kompass.”

Niklas Vargö, Development and Intake Manager Nordics på Discovery Networks Sweden, om ”True love”: 

”Det är ett helt nytt och unikt format inom realitygenren, som vi har tagit fram och utvecklat med produktionsbolaget Dare Television. ”True Love” bäddar för ett varmt, härligt och spännande dejtingprogram, där passion och äkta känslor väntar våra modiga och helt underbara deltagare när de flyttar in i en vacker, italiensk oas och ger sig i kast med romantiska dejter och spännande ceremonier. Ingen kommer kunna värja sig mot hjärtats innersta önskan i jakten på äkta, sann kärlek.”

Lena Strandner, programdirektör på Discovery Networks Sweden, säger i en kommentar: 

”Vi är lika besatta av reality som våra tittare. Vi kammade nyss hem en prestigefull Kristall för Årets realityprogram (”Älskar, Älskar Inte”) och att vi hade just två Discovery plus-serier nominerade i genren, understryker det enorma engagemang som finns för vårt berättande av äkta historier. Därför känns det väldigt roligt att utöka genren ytterligare med ett nytt och unikt dejtingprogram som ”True Love”.” 

”True Love” produceras av Dare Television. Vilka personer som medverkar i dejtingprogrammet är ännu inte bekräftat. Ännu finns inget premiärdatum för ”True love” på Discovery Plus. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Discovery Plus