Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Jennifer Garner och Netflix i ny deal – utvecklar uppföljare till Yes day

Jennifer Garner och netflix har skrivit ett nytt avtal som gör att Garner ska medverka i och producera flera nya filmer för streamingtjänsten. Här syns Jennifer Garner i ”Yes day”. Foto: Matt Kennedy/Netflix

Jennifer Garner och Netflix fortsätter samarbeta.  Väntar gör bland annat en uppföljare till ”Yes day”. 

Netflix och Jennifer Garner har skrivit ett nytt avtal som inkluderar flera filmer som skådespelaren medverkar i samt producerar.

Beskedet kommer efter ”Yes day” blivit streamingtjänsten största familjeliv. I den gör Garner och Edgar Ramirez huvudrollerna, samtidigt som Garner var en av filmens producenter. 62 miljoner användarkonton ska ha lockats av ”Yes day” under filmens fyra första tillgängliga veckor. Som kanske bekant räcker det att ha sett två minuter av en film eller tv-serie för att Netflix ska räkna med kontot i sina siffror.  

I ett pressmeddelande skriver Netflix att det nya avtalet bland annat inkluderar en uppföljare till ”Yes day”. Filmen ska nu vara utveckling och planen är att Jennifer Garner fortsätter som producent liksom i rollen som Allison Torres. 

Garner har sedan tidigare två filmer hos Netflix som inte är inkluderade i den nya dealen: ”The Adam Project”, i vilken Ryan Reynolds, Zoe Saldana och Mark Ruffalo även finns på rollistan, samt ”Family Leave”, en film inspirerad av Amy Krouse Rosenthals roman ”Bedtime for mommy”. 

Scott Stuber har titel Head of Global Film på Netflix och säger bland annat i en kommentar: 

”Som skådespelare har Jennifer bevisat att hon kan vara oerhört mångsidig. Hon närmar sig varje del av jobbet förberedd in i minsta detalj, vilket gör henne till en extremt värdefull partner och producent. Vi ser fram emot att samarbeta på flera nya projekt.

”The Adam Project” har planerad premiär 2022 på Netflix. Ännu finns inga premiärdatum för ”Family Leave” eller uppföljaren till ”Yes day”. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix tv-serier