Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SPOILER ALERT

Första titt på And just like that… – så blir fortsättningen på Sex and the city

Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker och Kristin Davis på första bilden från ”And just like that…”, serien som ska sändas på HBO Max i Sverige och som är en fortsättning på ”Sex and the city”. Foto: HBO Max

Carrie, Charlotte och Miranda är tillbaka. Här är första bilden från ”And just like that…”, fortsättningen på ”Sex and the city”. 

Det var i januari som WarnerMedia bekräftade att man beställt en fortsättning på ”Sex and the city” med titeln ”And just like that…”. 

Då stod klart att Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon spelar sina respektive rollfigurer Carrie, Charlotte och Miranda i serien, som är på tio avsnitt.

Sedan dess har rollistan fyllts på och inkluderar numera bland andra Sara Ramírez, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson och Evan Handler.

Nu har även inspelningen börjat i New York, vilket är orsaken till att HBO Max delar med sig av en först titt på Carrie, Charlotte och Miranda i den nya serien.

”And just like that…” följer Carrie, Miranda och Charlotte när de ”försöker navigera resan från den komplicerade verkligheten som var livet och vänskap när de var 30, till den än mer komplicerade verkligheten som är livet och vänskap nu när de är i 50-årsåldern.”

Kim Cattrall, som spelade Samantha i ”Sex and the city”, kommer inte medverka i ”And just like that…”. 

Bland de som skriver manus för den nya serien finns Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg och Elisa Zuritsky. 

Michael Patrick King regisserade flera ”Sex and the city”-avsnitt samt skrev och regisserade de båda långfilmerna. Han är även exekutiv producent för ”And just like that…”.

Darren Star, som är upphovsman till ”Sex and the city”, är inte involverad i ”And just like that…”. 

Ännu finns inget premiärdatum för ”And just like that…”. Serien ska sändas på HBO Max, streamingtjänsten som lanseras under hösten i Sverige. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om HBO Nordics tv-serier