Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Molly Sandén först ut när SVT testar nytt kring Allsång på Skansen

Molly Sandén är först ut i de extrasändningar som visas på SVT Play efter ”Allsång på Skansen”. Foto: Fredrik Etoall/Sony Music/SVT

”Allsång på Skansen” satsar på extrasändningar. Först ut: Molly Sandén. Senare under sommaren väntar Takida, Newkid och Arvingarna. 

”Allsång på Skansen” har premiär 29 juni i SVT. Programledare är Sanne Nielsen. Sommarens direktsändningar blir sjätte år i rad för Nielsen på Sollidenscenen. 

Nu meddelar SVT och projektledaren Per Rådelius att man vill ”prova något nytt”. Rådelius berättar: 

”Efter huvudsändningen, som sänds både i SVT1 och på SVT Play på tisdagarna, bjuder en artist som medverkat i sändningen exklusivt på några extralåtar från Sollidenscenen. Först ut i denna nya form blir Molly Sandén och sen följer en rad med härliga artister under sommaren fram till den 10 augusti då Allsångsscenen är din med Benjamin Ingrosso tar vid.”

De artister som hittills är klara för extrasändningarnas uppträdanden är Molly Sandén, Sabina Ddumba, Takida, Newkid, Arvingarna, Sandra Cavazza och Benjamin Ingrosso. Saknas gör en artist eller grupp för säsongens åttonde och sista program. 

I ett tidigare pressmeddelande har Sanna Nielsen sagt:

”Det finns inget bättre än att sjunga tillsammans på somrarna och den här sommaren är jag extra glad över att vi kommer kunna ha lite publik på plats igen. Jag kommer att njuta av stunderna med alla tittare, alla som är på plats och med våra artister som gästar oss under säsongen. Tillsammans för vi allsångstraditionen vidare och samlar på oss nya, fina minnen.”

Per Andersson, Pernilla Andersson, Anis Don Demina & SAMI, Lisa Nilsson och Molly Sandén medverkar i årets första direktsändning. Senare under sommaren står bland andra Eric Saade, Loreen, Thomas Stenström, Vikingarna, Maja Francis, Tusse, Tove Styrke, Timbuktu och Peter Jöback på scen. 

”Allsång på Skansen har premiär 29 juni i SVT och på SVT Play. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om SVT:s tv-program