Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för Threesome på Viaplay – så blir serien av Lisa Linnertorp

”Threesome” är en ny serie skriven och regisserad av Lisa Linnertorp med premiär 29 augusti på Viaplay. Matilda Källström och Simon Lööf spelar huvudrollerna. Foto: NENT Group

”Threesome” av Lisa Linnertorp har fått ett premiärdatum på Viaplay. Här är första bilderna från serien med Matilda Källström, Simon Lööf och Alma Jodorowsky. 

Det var i november som NENT Group bekräftade ”Threesome”, en ny originalserie skriven och regisserad av Lisa Linnertorp. 

Samtidigt meddelades att Matilda Källström och Simon Lööf spelar huvudrollerna som Siri och David, medan Alma Jodorowsky gör rollen som Camille. På rollistan finns även Lucien Laviscount, Emily Renée, Cat White och Kitt Walker. 

”Threesome” handlar om det unga paret Siri och David, spelade av Lööf och Källström. Under en utekväll bestämmer de sig för att ha en trekant med konststudenten Camille. 

Sedan: ”Där och då verkar allt spännande, men när Siri vaknar upp dagen därpå och ser sin sovande pojkvän hålla om Camille, växer en svartsjuka inom henne som visar sig bli svår att kontrollera. Hon börjar från den stunden att ifrågasätta både hennes relation med David och sina egna mål med livet.”

NENT Group har nu satt 29 augusti som premiärdag för ”Threesome”. Seriens åtta avsnitt blir tillgängliga samtidigt. 

Alma Jodorowsky, som senast sågs i Netflix ”The Serpent”, säger i ett uttalande: 

”Att spela Camille under Lisas regi var en så underbar upplevelse. Tillsammans arbetade vi med att finslipa Camilles rollfigur. Hon är ju den som kommer och rör om i grytan för Siri och David, men hon är inte den typiska förförerskan. Hon är bara väldigt fri, lekfull och går sin egen väg. Jag kände mig lyckligt lottad över att spela henne och få vara en del av en så fantastisk skådespelarensemble.”

”Threesome” produceras av Nordisk Film TV och Yellowbird i samproduktion med Film i Skåne. Producent är Helena Larand. Serien distribueras av Eccho Rights.

”Threesome” har premiär 29 augusti på Viaplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier

”Threesome” är en ny originalserie skriven och regisserad av Lisa Linnertorp. Foto: NENT Group
Matilda Källström och Simon Lööf spelar huvudrollerna i ”Threesome”. Foto: NENT Group
Alma Jodorowsky, Lucien Laviscount, Emily Renée, Cat White och Kitt Walker finns på rollistan. Foto: NENT Group
”Threesome” har premiär 29 augusti på Viaplay. Foto: NENT Group