Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till Home invasion med Johan Glans – premiär 20 juni på Viaplay

”Home invasion” är en ny serie på Viaplay med premiär 20 juni. Johan Glans spelar huvudrollen, medan Morena Baccarin och John Noble finns på rollistan. Foto: NENT Group

”Home invasion” med Johan Glans har premiär 20 juni på Viaplay. Här är första trailern. 

Familjen Family är ingen vanlig vanlig, nej, de är utomjordingar som har som mål ”att försöka passa in bland människorna”. 

Då: Två inbrottstjuvar bryter sig in i familjen Familys hem. 

Sedan: ”Inbrottstjuvarna inser att de måste samarbeta med utomjordingarna för att stoppa invasionen och familjen Family, som gjort sig hemmastadda på jorden, börjar ångra sig och vill gå emot sin ondskefulla ledare. Både för att rädda planeten och den nyfunna vänskapen.”

Det var i juni 2019 som NENT Group bekräftade att man beställt ”Home invasion”, en internationell sci-fi-komedi producerad av Brain Academy. 

Redan då stod klart att Johan Glans gör en av huvudrollerna och att Morena Baccarin och att spelar en av de bärande rollerna. Bekräftad blev även John Noble, igenkänd från ”Sagan om konungens återkomst” och ”Fringe”. 

Sedan dess har NENT Group bekräftat att ”Home Invasion” har premiär 20 juni på Viaplay. Nu finns en första trailer till seriens sex avsnitt. 

Johan Glans spelar Al Family, medan Nishi Munshi och Jadah Marie gör rollerna som Cal och Jamie Family. Morena Baccarin är den där utomjordiska varelsen som vill invadera jorden. På rollistan finns även Ross Philips och Leo Oliva samt Paul Blackthorne, Marilyn Cutts och Luke Dimyan.

”Home invasion” produceras av Brian Academy. Melanie DiPietro, Leo Oliva och Peter Settman är seriens producenter. Corey Scott är huvudförfattare, medan Don Bitters regisserar.

”Home invasion” har premiär 20 juni på Viaplay. Alla avsnitt blir tillgängliga på premiärdagen. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier