Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Ny bilder från Förhöret säsong 2 – premiär hösten 2021 på Viaplay

”Förhöret” säsong 2 har premiär hösten 2021 på Viaplay. Pernilla August gör en av rollerna, medan Trine Dyrholm spelar huvudrollen. Foto: Henrik Ohsten/NENT Group

Trine Dyrholm, Pernilla August, Dar Salim. ”Förhöret” säsong 2 har premiär hösten 2021 på Viaplay – här är nya bilder från fortsättningen på den danska serien. 

Det var i december 2019 som NENT Group bekräftade att man beställt en andra säsong av danska serien ”Förhöret”. Samtidigt bekräftades att Trine Dyrholm spelar huvudrollen som Susanne, som nu ”återhämtar sig efter förlusten av sin dotter och återupptar sitt arbete som psykolog.” 

Hösten förra året började inspelningen i Köpenhamn. I och med det meddelade NENT Group att att Pernilla August skulle finnas med i serien, precis som att Ulrich Thomsen, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Borndal och Olaf Johannesen hittas på rollistan. 

Nu har NENT Group släppt de första bilderna från ”Förhöret” säsong 2. Fokus är på psykologen Susanne, som försätter en klient i hypnos och med det får honom att avslöja att han dödat flera unga kvinnor mot betalning. Killen har också ett nytt beställningsmord på gång. 

Vidare om handlingen: ”Hans uppenbarelser får Susanne att ge sig ut på en livsfarlig resa till den cyniska undre världen för att förhindra den unga flickan från att dödas. Men det ska visa sig att ingen är oskyldig – inte ens Susanne.”

Trine Dyrholm och Dar Salim på en bild från ”Förhöret” säsong 2. Foto: Per Arnesen/NENT Group

Christoffer Boe regisserar och med Anna Juul skrivit ”Förhöret” säsong 2. I en kommentar säger Boe: 

”Ett framgångskriterium i tv-världen är att du får göra en säsong till och som tack för det måste du sedan skriva något som är en förlängning av eller helst ännu bättre än förra säsongen. Så vi har banne mig verkligen strävat efter det också! Vi har tagit in flera duktiga skådespelare som på olika sätt följer Trine Dyrholms turné genom de åtta avsnitten – där hon driver alla möten till sin yttersta spets.”

”Förhöret” säsong 2, omgången är på åtta avsnitt, produceras av Miso Film och distribueras av Fremantle. 

”Förhöret” säsong 2 har premiär hösten 2021 på Viaplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier