SPOILER ALERT

Mullvaden gör comeback på discovery+ med Anders Lundin, Carina Lidbom och Agneta Sjödin

”Mullvaden” kommer tillbaka – nya avsnitt av tv-programmet har premiär 2021 på discovery+. Foto: discovery+

”Mullvaden” gör comeback. Åtta nya avsnitt spelas in för premiär senare under 2021 på discovery+. Tävlar gör bland andra Anders Lundin, Nassim al Fakir, Ellen Bergström, Carina Lidbom och Agneta Sjödin. ”Jag känner både förväntan och är lite nervös eftersom det är svårt att veta exakt vad som väntar”, säger Sjödin.

”Mullvaden” hade premiär 2000 i Kanal 5 och sändes i fyra säsonger, först med Pontus Gårdinger som programledare, sedan med Hans Fahlén. 

Nu bekräftar Discovery Networks Sweden att ”Mullvaden” gör comeback med en ny säsong på åtta avsnitt som har premiär senare i år på discovery+. Inspelningarna har börjat och pågår på Venngarn slott utanför Sigtuna

I ”Mullvaden” tävlar tio kända svenskar. Tillsammans ska de, som Discovery Networks Sweden, skriver, ”genomföra spektakulära utmaningar och tävlingar, som kräver både fysik och klurighet, för att samla ihop till prispotten.” För varje lyckat uppdrag ökar prispotten, samtidigt som en av dem är mullvaden som saboterar för sina medtävlande. Den som är sist kvar kan vinna upp till en miljon kronor. 

Aron Gabrielsson, exekutiv producent för ”Mullvaden” på discovery+ säger i en kommentar: 

”Mullvaden är ett nervkittlande format med ett grymt produktionsteam, men framför allt: tio fantastiska deltagare. Det ska bli oerhört spännande att se när både deltagarna och alla som tittar gör allt vad de kan för att försöka avslöja ”Mullvaden” i detta slottsmysterium.”

Staffan Olsson, Anders Lundin, Edvin Törnblom, Nassim al Fakir, Hasse Brontén, Agneta Sjödin, Ola Forssmed, Klara Hammarström, Carina Lidbom och Ellen Bergström tävlar i ”Mullvaden”, som har premiär på discovery+ 2021. Här en bild från inspelningen. Foto: discovery+

De tio tävlande i tv-programmet är Staffan Olsson, Anders Lundin, Edvin Törnblom, Nassim al Fakir, Hasse Brontén, Agneta Sjödin, Ola Forssmed, Klara Hammarström, Carina Lidbom och Ellen Bergström. Den senare säger i ett pressmeddelande: 

”Jag älskar program där man måste klura ut saker och tänka, lägga strategier. En person är infiltratör, men vem är det egentligen? Och hur beter sig någon som är skyldig? Det blir oerhört spännande.”

I varje avsnitt försvinner den deltagare som varit sämst på att lista ut vem mullvaden är, och vinnaren är den som ensam kvar lyckas avslöja den hemliga sabotören. Vem kan deltagarna egentligen lita på? Vem kan du som tittar lita på? I årets mest spännande tävlingsprogram är inget som det verkar.

”Mullvaden” har premiär på discovery+ under 2021.