Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Älskar, älskar inte förnyas – klart med säsong 2 på discovery+

Nu är det bekräftat att ”Älskar, älskar inte” fortsätter på discovery+. Ännu finns inget premiärdatum för säsong 2. Foto: Linus Hallenius/discovery+

”Älskar, älskar inte” fortsätter. Discovery Networks Sweden bekräftar nu för Spoiler alert att realityserien får en andra säsong. ”Programmet har fått ett otroligt mottagande och stort engagemang, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för ”Älskar, älskar inte”

”Älskar, älskar inte” hade premiär i 19 januari. Sedan dess har varje nytt avsnitt av realityserien varit en säker tittarmagnet för discovery+. 

Nu bekräftar Discovery Networks Sweden för Spoiler alert att en ny säsong av ”Älskar, älskar inte” ska spelas in. Programmet produceras av Dare Television. 

Ulrika Bokstad, exekutiv producent för ”Älskar, älskar inte” på Discovery Networks Sweden, säger att tv-programmet ”verkligen har funnit en plats i tittarnas hjärta, som älskar att följa våra par och deras relationer.”

Ulrika Bokstad fortsätter: 

”Vi är så otroligt tacksamma att vi har fått följa med paren på deras resor och fått lära känna dem. Programmet har fått ett otroligt mottagande och stort engagemang. Därmed känns det väldigt roligt att kunna berätta att vi har påbörjat en castingprocess och att vi planerar för en andra säsong.”

När Discovery Networks Sweden ska beskriva ”Älska, älska inte” skriver man: ”I programmet möter vi åtta svenskar som blivit upp över öronen förälskade i någon från ett annat land. Nu planerar deras partners att flytta till Sverige för kärlekens skull. Det är dags att bygga ett liv tillsammans. Men överlever kärleken den stora förändringen och kulturkrocken?”. 

”Älskar, älskar inte” är ett i ledet av Discovery Network Swedens originalserier som ska bidra till att discovery+ växer. Den globala streamingtjänsten hette tidigare Dplay.

Bland de svenska originalserier som haft premiär sedan namnbytet i årsskiftet finns ”Alla utom vi”, ”Pappas pojkar”, ”Mäklarna” och ”Udda veckor”. 

Ännu finns inget premiärdatum för ”Älskar, älskar inte” säsong 2 på discovery+. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+