Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till Vitt skräp med Ola Rapace och Ida Engvoll – biopremiär 4 juni

Ida Engvoll och Ola Rapace spelar huvudrollerna i ”Vitt skräp”, en film regisserad av Tobias Nordquist med biopremiär 4 juni. Foto: Joakim Eriksson/Mikael Cross Films/Lucky Dogs AB

”Vitt skräp” är filmen med Ola Rapace och Ida Engvoll i huvudrollerna som har planerad biopremiär 4 juni. Här är en ny trailer. 

Den beskrivs som en ”spännande actionthriller” och har Ola Rapace och Ida Engvoll i två av de bärande rollerna. Planen: Svensk biopremiär 4 juni, men det hänger förstås på vad som händer med coronarestriktionerna. 

Icke desto mindre: Nu finns en ny trailer som berättar om filmens handling, en som upphovsmännen menar har ”ett ursinnigt, pulshöjande och oförutsägbart tempo”. 

Om vad som väntar: ”I sökandet efter försoning med sitt förflutna hamnar Sami i ett litet samhälle där han träffar Kim. De båda möter den lokale gangstern Gubben som driver ett till synes sofistikerat metamfetaminimperium tillsammans med sina två söner Conny och Kenneth.”

Vidare: ”Till en början är allt frid och fröjd men när droger börjar cirkulera på bygden utan Gubbens tillåtelse riktas uppmärksamheten mot nykomlingen Sami som inser att han är i en farlig situation. För att komma undan med livet i behåll måste han snabbt göra upp en plan.”

Ola Rapace och Ida Engvoll gör rollerna som Sami och Kim, medan Donald Högberg, Peter Viitanen och Erik Bolin spelar Gubben, Conny och Kenneth. På rollistan finns även, bland andra,  Dakota Trancher Williams, Peter Eriksson, Fredrik Wagner och Sebastian Stakset samt Karin Bjurström. 

Tobias Leo Nordquist har regisserat ”Vitt skräp” efter ett manus av Anton Hagwall, Andreas Doyle och Joel Forssell. Mikael Cross och Eiffel Mattsson är filmens producenter. 

”Vitt skräp” har biopremiär 4 juni, med reservation för Covid-19-restriktioner.