Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för Thunder in my heart på Viaplay – serie av och med Amy Deasismont

Amy Deasismont är upphovskvinna till, manusförfattare för och spelar en av huvudrollerna i ”Thunder in my heart”, en ny serie på Viaplay med premiär 23 maj. Foto: NENT Group

Amy Deasismont, Alexander Abdallah och Julia Lyskova Juhlin. Det är huvudrollstrion i ”Thunder in my heart”, Deasismonts serie som nu fått ett premiärdatum på Viaplay. 

Det var i september förra året som NENT Group bekräftade att Amy Deasismont gör serien ”Thunder in my heart” för Viaplay. 

Då beskrivs serien som ”en dramakomedi om kärlek, identitetssökande och att vara vuxen på pappret men fortfarande känna sig som ett barn.” Nu bekräftar NENT Group att ”Thunder in my heart” har premiär 23 maj och delar samtidigt med sig av en första teaser.

Förutom att ha skrivit manus gör Amy Deasismont en av seriens huvudroller. De övriga spelas av Julia Lyskova Juhlin och Alexander Abdallah. På rollistan finns även Gustaf Hammarsten, Helen Sjöholm, Max Ulveson, Malin Persson och Benjamin Shaps. 

I ett pressmeddelande skriver NENT Group att serien följer ”ett tajt kompisgäng som precis klivit över 20-årsstrecket tillsammans och som sätts på prov genom familjer som brister, vänskapsband som utmanas och trevande händer som ger förvånande njutning.”

Amy Deasismont är upphovsperson och huvudförfattare för ”Thunder in my heart”. Anders Hazelius och Sanna Lenken regisserar. Serien produceras av BR•F i samproduktion med Film Capital Stockholm. Producenter är Anna-Klara Carlsten och Patrik Andersson. 

”Thunder in my heart” har premiär 23 maj på Viaplay. Alla åtta avsnitt blir tillgängliga på premiärdagen.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier