Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Netflix förnyar Familjen Bridgerton – klart med säsong 3 och säsong 4

Netflix bekräftar nu att ”Familje Bridgerton” får säsong 3 och säsong 4. På bilden: På bilden: Regé-Jean Page och Phoebe Dynevor i första säsongen. Foto: Liam Daniel/Netflix

”Familjen Bridgerton” kommer fortsätta och fortsätta och fortsätta. Netflix har nu bekräftat att man förnyat serien för en tredje och fjärde säsong. 

Premiär i december.

I januari kom beskedet att säsong 2 skulle spelas in.

Sedan, alldeles i slutet av januari, beskedet att ”Familjen Bridgerton” säsong 1 var Netflix mest sedda originalserie någonsin.

Och nu meddelar Netflix att man förnyar ”Familjen Bridgerton” för säsong 3 och säsong 4. 

Bela Bajaria, som har titeln VP, Global TV på Netflix, säger i uttalande att ”Familjen Bridgerton” ”drog undan mattan för oss” och fortsätter: 

”Det kreativa teamet, lett av Shonda Rhimes, leverade ett vackert, emotionellt, romantiskt drama för våra tittare. De har spännande planer för framtiden. Vi planerar att fortsätta med ”Bridgerton” under lång tid framöver”. 

Samtidigt bekräftas att säsong 2 nu har börjat spelas in. De nya avsnitten hämtar inspiration från Julia Quinns andra roman i bokserien med samma titel som serien. Den romanen, ”En oväntad förälskelse”, fokuserar på Daphnes äldsta bror Anthony, spelad av Jonathan Bailey. Under våren bekräftades att Regé-Jean Page, som spelar hertigen av Hastings, inte kommer finns på rollistan för säsong 2. 

”Familjen Bridgerton” är första originalserien på Netflix från Shonda Rhimes produktionsbolag Shondaland efter att hon skrivit ett mångårigt avtal med streamingjätten. 

I ett nytt uttalande om ”Familjen Bridgerton” säger Shonda Rhimes: 

”Sedan första gången jag läste Julia Quinns romaner visste att jag det fanns berättelser i dem som skulle trollbinda tv-tittarna. Men utvecklingen av vår adaption hade inte varit lika framgångsrik om det inte vore för hela Shondaland-teamet. Att serien nu förnyas med två säsonger är ett bevis på förtroende och jag är mycket tacksam att ha samarbeta med Netflix och ser fram emot möjligheten att fortsätta berätta om familjen Bridgerton för världen”. 

Första säsongen av ”Familjen Bridgerton” handlar om Daphne Bridgerton, spelad av Phoebe Dynevor. Hon är den äldsta dottern i familjen Bridgerton och har precis gett sig ut på Londons äktenskapsmarknad.

I säsong 1 finns även Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell på rollistan. Rösten till Lady Whistledown görs av Julie Andrews.

Chris Van Dusen, som tidigare jobbat med ”Scandal”, ”Grey’s Anatomy” och ”Private Practice”, är upphovsperson ”Familjen Bridgerton”, en originalserie inspirerad Julia Quinns romaner. 

Ännu finns inget premiärdatum för ”Familjen Bridgerton” säsong 2, säsong 3 eller säsong 4. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier