Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till Heder säsong 2 – premiär 25 april på Viaplay

”Heder” säsong 2 har premiär 25 april på Viaplay. Huvudrollerna spelas av Alexandra Rapaport, Eva Röse, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist. Kvartetten är även exekutiva producenter för serien. Foto: Saeurn Norén/NENT Group

”Heder” säsong med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist har premiär 25 april på Viaplay. Här är trailern till de åtta nya avsnitten.

”Heder” fortsätter. 

Redan kort efter premiären av första säsongen i augusti 2019 kom beskedet att serien förnyats. 

I början av mars meddelade NENT Group har ”Heder” säsong 2 börjar rulla 25 april på Viaplay. 

Nu finns en trailer. 

Handlingen i de åtta nya avsnitten tar sin utgångspunkt i ”en hänsynslös serievåldtäktsman som på ett eller annat sätt kan kopplas till Heders klienter”. Slutsatsen: ”Någon i de fyra advokaternas närhet med insyn i deras verksamhet är den skyldige, men vem?”.

Vidare: ”Medan Janni, Elin, Nour och Karin kämpar för att hålla ihop sina komplicerade privatliv börjar de inse att de själva är i fara. Hotet trappas upp när våldtäktsmannen vrider sitt intresse direkt mot en av advokaterna.”

Än mer: ”Samtidigt får de tecken på att någon utöver Nours dotter Sandra känner till deras hemlighet från förra säsongen. De fyra rättviseskiparna på Heder hotas nu både av sina hemligheter historiskt och i nutid av en eller flera våldsverkare som kommer allt närmre.”

Alexandra Rapaport, Eva Röse, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist spelar fortsatt Nour, Karin, Elin och Janni. På rollistan i ”Heder” säsong 2 finns även Ella Schartner, Björn Kjellman, Kardo Razzazi, Jakob Eklund, Christoffer Wollter och Siw Erixon samt Zinat Pirzadeh och Lars Bethke. 

Sofia Helin är upphovskvinna till ”Heder”, en serie som har utvecklats av Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius samt Eva Röse. Kvartetten är även exekutiva producenter. Olof Spaak är konceptuerande regissör för säsong 2, medan Anette Sidor är avsnittsregissör. ”Heder” produceras av Bigster med Calle Jansson som producent. Serien distribueras internationellt av Eccho Rights. 

”Heder” säsong 2 har premiär 25 april på Viaplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier