SPOILER ALERT

Lotta på Liseberg görs om – så blir premiären 20 juni i TV4

”Lotta på Liseberg” har premiär 20 juni 2021 med en extra lång direktsändning. Foto: Peter Knutson/TV4

”Lotta på Liseberg” fortsätter och görs om. Premiären blir en extra lång direktsändning, samtidigt som det är oklart hur tv-programmet ska läggas upp ut under sommaren. ”Jag längtar så vansinnigt mycket”, säger Lotta Engberg.  

Föga förvånande fortsätter ”Lotta på Liseberg” i TV4 sommaren 2021. 

Nu meddelar TV4 att premiären kommer bli en extra lång direktsändning som sker söndagen 20 juni. Då utlovas ett extra långt avsnitt, som ska vara fullspäckat med ”musik och gästartister”, liksom ”allsångsklassiker ackompanjerade av Lottaorkestern, ledd av Andreas Landegren”. 

Därefter och på grund av fotbolls-EM, tar de vanliga måndagssändningarna vid 5 juli.

I en kommentar säger Lotta Enberg: 

”Vi planerar för fullt för ”Lotta på Liseberg” även den här sommaren och jag längtar så vansinnigt mycket. Efter musiken, efter sången och alla gästartister. Och bandet – tänk att vi får träffas snart igen.”

Det är ännu inte klart om, och i så fall hur stor publik som kan medverka  vid direktsändningarna från Liseberg. TV4 skriver att det beror ” vilka restriktioner för publiksamlingar som kommer att råda i sommar”. Åsa Bilén, projektledare och producent på Liseberg, säger: 

”Vi planerar för olika scenarion för att på något sätt kunna bjuda in publik på plats framför scenen om möjligt. Men det beror på Folkhälsomyndighetens restriktioner för publik och folksamlingar i sommar och det är för tidigt att säga hur ett sådant upplägg kommer se ut.”

”Lotta på Liseberg” har premiär 20 juni i TV4 och på TV4 Play. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV4:s tv-program