Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för nya Mäklarna med Bergqvist, Frode, Tejle och Spetz på discovery+

Nya avsnitt av ”Mäklarna” med Kjell Bergqvist, Cecilia Frode, Lotta Tejle och William Spetz har premiär på discovery+ 7 maj. Foto: discovery+

Kaj Modin är tillbaka – på discovery+. Nu finns ett premiärdatum för de nya avsnitten av ”Mäklarna” med Kjell Bergqvist, Cecilia Frode, Lotta Tejle och Williams Spetz

Det var i oktober förra året som Discovery Networks Sweden bekräftade att produktionsbolaget Art&Bob gör en fristående fortsättning på ”Mäklarna”, Ulf Malmros serie som hade premiär 2006 i SVT. 

Nu finns ett premiärdatum och mer info om serien som, helt enkelt, har fått titeln ”Mäklarna”. 

Kjell Bergqvist fortsätter att spela Kaj Modin, medan Cecilia Frode gör rollen som Vilma och Lotta Tejle spelar Kajs exfru Maggan. Nykomlingen i gänget är Kevin, en rollfigur som William Spetz spelar och som är praktikant på Hagamäklarna. 

När det gäller handlingen skriver Discovery Networks Sweden som följer i ett pressmeddelande: ”Kaj Modin är fortfarande en slashas som ljuger, bedrar och misslyckas med det mesta. Men Kaj börjar bli till åren och vill casha in, och bestämmer sig därför för att utöka styrkan. Han har redan fått praktikanten Kevin gratis av Arbetsförmedlingen, så nästa steg blir att anställa en VD som kan sköta mäklarfirman.”

Vidare: ”Kajs före detta adept och kollega Vilma hör av sig, vill ha jobbet, och får det. Om valet av VD visar sig klokt? Såklart det inte gör. Allt går i botten direkt, och för att rädda jobben och Kajs pension så kämpar nu den udda trion Kaj, Vilma och Kevin för att få Hagamäklarna på fötter igen.”

”Mäklarna” regisserar av Patrik Eklund efter ett manus av Ulf Malmros. Serien produceras av Art&Bob med Veronika Öhnedal som producent. 

”Mäklarna” har premiär 7 maj på discovery+.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+