Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum och trailer för Knutby: I blind tro på HBO Nordic

Dokumentärserien ”Knutby: I blind tro” har premiär 4 april på HBO Nordic. Foto: Shazi Özdemir/HBO Nordic

”Knutby: I blind tro” är en ny svensk originalserie på HBO Nordic. Premiär är det 4 april. Här är första trailern. 

”Knutby: I blind tro” är en ny svensk originalserie på HBO Nordic. Bakom dokumentärserien står prisade journalisterna Anton Berg och Martin Johnson, mest kända för podcasten ”Spår”. 

När det gäller ”Knutby: I blind tro” har de jobbat med regissören Henrik Georgsson, som, bland mycket annat, var huvudregissör för ”Bron”. 

HBO Nordic skriver att ”Knutby: I blind tro” tar ”ett helt nytt grepp” kring vad som egentligen hände i januari 2004 i Knutbys slutna församling när en ung kvinna mördas och hennes granne skottskadas. 

Anton Berg och Martin Johnson har, enligt HBO Nordic, ”bland annat fått tillgång till material som aldrig offentliggjorts tidigare samt exklusiva intervjuer med nyckelpersoner som inte förrän nu börjat berätta vad de varit med om, bland dem Sara Svensson – den så kallade barnflickan.”

Nu har HBO Nordic bekräftat att ”Knutby: I blind tro” har premiär 4 april. Samtidigt delar man också en trailer för dokumentärseriens sex avsnitt, som blir tillgängliga samtidigt på premiärdagen. 

”Knutby: I blind tro” produceras av Warner Brothers ITVP, med Ruth Reid som producent.  Anton Berg, Martin Johnson och Martina Iacobaeus är exekutiva producenter, medan Hanne Palmquist, Hanka Kastelicova och Antony Root är exekutiva producenter för HBO Europa. WarnerMedia International TV Distribution har hand om den Internationell försäljningen. 

”Knutby: I blind tro” har premiär 4 april på HBO Nordic.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om HBO Nordics tv-serier