Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Ny trailer till Snabba cash inför premiären 7 april på Netflix – så blir serien med Evin Ahmad

Evin Ahmad spelar huvudrollen i ”Snabba cash”, Netflix nya svenska originalserie som har premiär 7 april. Foto: Netflix

Netflix svenska originalserie ”Snabba cash” har premiär 7 april. Här är en ny trailer. 

Evin Ahmad gör huvudrollen. 

Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri och Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz, Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari och Felice Jankell finns på rollistan. 

Och det är premiär 7 april. 

”Snabba cash” är Netflix nya svenska originalserie och utspelas i Stockholm tio år efter händelserna i filmtrilogin. 

Om handlingen, något som också speglas i den senaste trailern: ”När tech-entreprenören Leya startar sitt företag med hjälp av svarta pengar, får hon snart lära sig att genvägar till toppen kommer med ett högt pris.”

Vidare: Miljön är livlig, jakten på status och pengar är starkare än någonsin och Leya är fast besluten att lyckas – oavsett pris. Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit allt mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash.”

Författaren Jens Lapidus har utvecklat ”Snabba cash”-serien med manusförfattaren Oskar Söderlund utvecklat ”Snabba cash”-serien. Huvudregissör är Jesper Ganslandt. 

I juni 2019 meddelade Netflix att man beställt ”Snabba cash”, som produceras av SF Studios med Nicklas Wikström Nicastro som producent.

”Snabba cash” har premiär 7 april på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier