Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

FELIX SANDMAN: med känslorna utanpå ny dokumentär på discovery+ med premiär 19 mars

Dokumentären ”FELIX SANDMAN: med känslorna utanpå” har premiär 19 mars på discovery+. Foto: Sandra Thorsson/discovery+

”FELIX SANDMAN: med känslorna utanpå” är en ny dokumentär om artisten och skådespelaren Felix Sandman. Premiär är det 19 mars på discovery+. Detta är vad som väntar. 

Ärligt och intimt. Det är orden som Discovery Networks Sweden använder för att beskriva nya dokumentären ”FELIX SANDMAN: med känslorna utanpå”, som produceras av Nexiko med Jens von Reis som producent. 

Discovery Networks Sweden skriver: ”När pandemin slår till tidigt 2020 är Felix Sandman utmattad och redo för sitt livs första riktiga paus. Det som var tänkt att bli en dokumentär om att förbereda en skiva och en stor Skandinavienturné förvandlas till ett ärligt och intimt personporträtt om att för första gången stanna upp och blicka inåt.”

Felix Sandman säger i ett pressmeddelande: 

”Jag är glad över att få dela med mig av hur senaste året sett ut och vad det betytt för mig att få ta en paus efter många år av konstant jobb. Att allt ställdes in och livet vändes upp och ner för så många hoppas jag gett fler än mig chansen att stanna upp och reflektera över vad som egentligen är viktigt i ens liv. Att våga prata ut om sina känslor, reflektera och bearbeta för att kunna ta sig vidare, och vara tacksam för det man har.”

Felix Sandman började sin karriär i bandet FO&O. Sandman inledde sin solokarriär 2018 och har även spelade en av ledande rollerna i Netflix första svenska originalserie ”Störst av allt” samt norska ”Home for christmas”. 

Ulrika Bokstad, exekutiv producent för ”FELIX SANDMAN: med känslorna utanpå”, säger: 

”Jag är väldigt tacksam att vi fått möjligheten att visa en ny och personlig sida av Felix bakom alla hans framgångar. Vår ambition är att ge tittarna de mest personliga dokumentärerna med våra mest omtalade och folkkära svenskar, och här stämmer det till 110 procent.”

”FELIX SANDMAN: med känslorna utanpå” har premiär 19 mars på discovery+. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+