Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

TV3 sänder Oprah Winfreys intervju med Harry och Meghan 8 mars

Oprah Winfreys intervju med prins Harry och Meghan ska sändas 8 mars på TV3 och Viafree i Sverige. Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese/NENT Group

NENT Group har köpt rättigheterna till Oprah Winfreys intervju med prins Harry och Meghan, hertig och hertiginna av Sussex. Programmet sänds 8 mars på TV3 och Viafree.

Det är i ett pressmeddelande som NENT Group meddelar att man köpt rättigheterna till ”CBS Presents Oprah with Meghan and Harry”, ett tv-program där Oprah Winfrey träffar och intervjuar prins Harry och Meghan, hertig och hertiginna av Sussex. 

I en presstext för tv-programmet går att läsa: ”Oprah Winfrey pratar med Meghan, hertiginna av Sussex, i en omfattande intervju om allt från att ta steget in i ett liv som kunglighet, äktenskap, mödraskap och filantropiskt arbete till hur hon hanterar att leva under ett sådant hårt offentligt tryck.”

Vidare: ”Senare ansluter även prins Harry till intervjun, då de berättar om sin flytt till USA och deras framtida förhoppningar och drömmar för den växande familjen.”

”CBS Presents Oprah with Meghan and Harry” produceras av Harpo productions och sänds i USA 7 mars. Programmet distribueras internationellt av ViacomCBS Global. 

Intervjuprogrammet har redan väckt stor uppmärksamhet, och kommer bland annat handla om prins Harrys och Meghans beslut att, som de uttryckte det ”ta ett steg tillbaka som seniora medlemmar av kungahuset”.  

Prins Harry och Meghan har sedan dess, bland annat, skrivit lukrativa avtal med Netflix och Spotify. 

”CBS Presents Oprah with Meghan and Harry” sänds i Sverige 8 mars på TV3 och Viafree.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier