Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

NENT Group bekräftar Taylor’s Island – ny barnserie på Viaplay med premiär 2021

Äventyr, dolda skatter och en mystisk ö. ”Taylor’s Island” är en ny originalserie på Viaplay som riktar sig mot unga i åldern 6-11 med premiär 2021.  

Det är i ett pressmeddelande som NENT Group bekräftar ”Taylor’s Island”, en originalserie där målgruppen är 6-11 år gammal. Satsningen beskrivs som ”fartfylld” och handlar om rollfiguren Taylor Young, en tjej som fascineras av hemligheterna kring en mystisk ö där hennes farbror försvann. 

Vidare: ”Tillsammans med ett gäng kompisar, däribland den rebelliska Nori, den tuffa, modiga och adrenalinsökande Meesha, den något hypokondriska och oroliga Ellis och så inte minst Taylors lillasyster Lila, en blivande vloggerska med en förkärlek för trubbel är Taylor fast besluten att komma till botten med öns hemligheter och alla dess oförklarliga händelser.”

Det som väntar ska enligt pressmeddelandet vara ”äventyr med oändliga stränder, dolda skatter, kryptiska gåtor, en stad full av färgglad karibisk kultur och spännande legender som väntar på att bli upptäckta.”

Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Nordic Entertainment Group, säger: 

”Vi är otroligt glada över att snart kunna erbjuda våra yngre tittare den här fartfyllda och spännande serien. Viaplay har sedan tidigare ett väldigt uppskattat barninnehåll och därför känns det extra kul att vi forsätter utveckla och bygga på vårt utbud i den här genren.”

Freemantle producerar ”Taylor’s Island”, som är ett samarbetar mellan Nickelodeon International och ViacomCBS-ägda australiensiska produktionsbolaget Network 10. 

 ”Taylor’s Island” har premiär 2021 på Viaplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier