Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum och teaser för Heder säsong 2 på Viaplay

”Heder” säsong 2 med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist har premiär 25 april på Viaplay. Foto: Saeurn Norén/NENT Group

”Heder” fortsätter. Nu finns en första teaser och ett premiärdatum på Viaplay för säsong 2. ”Vi har vässat form och innehåll”, säger Alexandra Rapaport. 

”Heder” har premiär i augusti 2019. Kort efter det att första säsongen gått i mål på Viaplay kom beskedet: serien med Alexandra Rapaport, Eva Röse, Julia Dufvenius och Anja Lundqvist fortsätter.

Nu har NENT Group bekräftat att ”Heder” säsong 2 har premiär 25 april på Viaplay. 

Rapaport, Röse, Dufvenius och Lundqvist fortsätter i huvudrollerna, medan bland andra Björn Kjellman, Kardo Razzazi, Jakob Eklund, Christoffer Wollter, Ella Schartner och Siw Erixon finns på rollistan. 

Julia Dufvenius om de åtta nya avsnitten: 

”I säsong två spetsas ”Heder”-världen till och karaktärerna fördjupas. Vi har bakat in våra egna erfarenheter och analyser av samtiden i sagan. Samtidigt som responsen från våra tittare har eldat på oss att våga gå längre. Vi är oerhört stolta över andra säsongen.”

Handlingen i ”Heder” säsong 2 tar sin utgångspunkt i ”en hänsynslös serievåldtäktsman som på ett eller annat sätt kan kopplas till Heders klienter.”

Vidare: ”Någon i de fyra advokaternas närhet med insyn i deras verksamhet är den skyldige, men vem? Medan Janni, Elin, Nour och Karin kämpar för att hålla ihop sina komplicerade privatliv börjar de inse att de själva är i fara. Hotet trappas upp när våldtäktsmannen vrider sitt intresse direkt mot en av advokaterna.”

Än mer: ”Samtidigt får de tecken på att någon utöver Nours dotter Sandra känner till deras hemlighet från förra säsongen. De fyra rättviseskiparna på Heder hotas nu både av sina hemligheter historiskt och i nutid av en eller flera våldsverkare som kommer allt närmre.”

”Heder” är skapad efter av en idé av Sofia Helin. Serien har utvecklats av Alexandra Rapaport, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Eva Röse. Olof Spaak är huvudregissör för säsong 2 och Anette Sidor avsnittsregissör. ”Heder” produceras av Bigster med Calle Jansson som producent. Serien distribueras internationellt av Eccho Rights.

”Heder” säsong 2 har premiär 25 april på Viaplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier