Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Carina Berg gör dokumentärserie om ofrivillig barnlöshet – premiär våren 2021 på discovery+

Carina Berg gör en dokumentärserie på fyra avsnitt med titel ”Var fan är storken?”. Planerad premiär våren 2021 på discovery+. Foto: Linus Hallsenius/discovery+

Carina Berg gör en dokumentärserie om ofrivillig barnlöshet. ”Var fan är storken?” har premiär våren 2021 på discovery+. 

Carina Berg avslöjade nyheten om sitt nya tv-program på Instagram. Nu har Spoiler alert fått bekräftat att ”Var fan är storken?” är en dokumentärserie på fyra avsnitt som produceras av ITV. Premiär är det våren 2021 på discovery+. 

Om vad som väntar: ”Med utgångspunkt från Carinas egen resa tar serien upp ämnet ofrivillig barnlöshet. Vi får ta del av hennes och Eriks erfarenheter och möter andra kända och okända par som vill berätta om sin.”

Carina Berg skriver på Instagram att dokumentärserien handlar om ”par som är mitt uppe i resan mot ett älskat barn, experter som berättar om hisnande forskning, myter, bullshit och sanningar om barnalstrande. Och vår historia förstås. Så som den var.”

Carina Berg skriver också om bakgrunden till dokumentärserien: 

”Efter fem ivf-försök, fyra missfall och tusen tårar kom han till slut. Lilla älskade O. Vår resa var knöglig och svår, men vi är långt ifrån ensamma om den erfarenheten. Glad att få berätta att mitt nya program på discovery+ handlar om detta. Kunde liksom inte släpp tanken.”

Carina Berg och maken Erik Berg fick sitt första gemensamma barn i december 2019. Paret väntar nytt till våren. Från äktenskapet med Kristian Luuk har Carina Berg sonen Holger. 

Med ”Var fan är storken?” fortsätter Carina Berg sitt samarbete med Discovery Networks Sweden, dit hon gick 2012 efter att ha jobbat på TV4 i sju år. Med maken Erik Berg gör Carina Berg realityserien ”Bergs drömkåk”. 

”Var fan är storken?” har planerad premiär våren 2021 på discovery+.  

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+