Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för Karl Fredrik på Österlen säsong 2 i TV4

”Karl Fredrik på Österlen” säsong 2 har premiär 10 mars i TV4. Foto: Peter Knutson/TV4

Han är tillbaka. 10 mars har ”Karl Fredrik på Österlen” säsong 2 premiär i TV4. ”Målet är att inspirera tittarna att ta vara på varje säsongs särskilda charm”, säger Caroline Norrby, exekutiv producent för tv-programmet. 

Ännu mer Karl Fredrik Gustafsson? Om så önskas är det TV4 som gäller när kameran återigen riktas på 1600-talsgården Eklaholm där Karl Fredrik bor och lever med sin sambo sambo Petter Kjellén. 

Nu har TV4 bekräftat att säsong 2 av ”Karl Fredrik på Österlen” har premiär 10 mars och att det finns åtta blomstrande avsnitt i omgången. Väntar gör, förstås, ”handfasta tips om blommor och växter, personliga reflektioner från Karl Fredrik själv samt flera kända gäster.”

Caroline Norrby, exekutiv producent för ”Karl Fredrik på Österlen”, säger: 

”Precis som vi hoppades gick Karl Fredrik rakt igenom rutan under premiärsäsongen förra året och det är tydligt att tittarna vill ha mer av honom. Den här säsongen följer vi livet på Eklaholm genom årstidernas skiftningar och målet är att inspirera tittarna att ta vara på varje säsongs särskilda charm.”

Mer specifik kring vad säsong 2 bjuder på bör koncentreras kring ett 800 år gammal olivträd. Huvudpersonen själv säger i ett pressmeddelande: 

”Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg trädet. Det kändes helt ofattbart att det skulle sågas ner för att de skulle bygga på platsen. Jag kunde inte låta bli att adoptera det även om det blev lite krångligt att få hem det från Spanien. Det är mig veterligen Sveriges äldsta olivträd och ska bli hjärtat i vår trädgård.”

”Karl Fredrik på Österlen” säsong 2 har premiär 10 mars i TV4. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV4:s tv-program