Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Jessica Almenäs, Eva Röse, Marko Lehtosalo i Över Atlanten säsong 3 på discovery+

”Över Atlanten” säsong 3 har premiär 2021 på discovery+. Özz Nujen, Jessica Almenäs, Marko Lehtosalo, Anders Limpar, Eva Röse och Paul Svensson är tv-programmets nya deltagare. Foto: Linus Nilsson/discovery+

Jessica Almenäs, Eva Röse och Marko ”Markoolio” Lehtosalo Det är tre av deltagarna i ”Över Atlanten” säsong 3, som nu har börjat spelas in. De nya avsnitten har premiär 2021 på discovery+ och Kanal 5.  

”Mäktigt”. 

Det är ordet Eva Röse använder när hon ska beskriva hur det känns att vara en av sex deltagare i ”Över Atlanten” säsong 3.

Skådespelaren fortsätter: 

”Jag ser fram emot att möta mina rädslor och se vad jag går för ute på havet. Jag har fått frågan förr men aldrig kunnat – men nu, mitt i detta märkliga år, får man plötsligt chansen att byta ännu ett zoom-möte vid köksbordet mot ett äventyr över Atlanten. Jag är så redo, och så rädd.”

Det är i ett pressmeddelande som Discovery Networks Sweden bekräftar att Röse samt Anders Limpar, Jessica Almenäs, Özz Nujen, Paul Svensson och Marko ”Markoolio” Lehtosalo är deltagarna i ”Över Atlanten” säsong 3. 

Tillsammans ska de segla 2700 mil, mellan Gran Canaria och St Martin i Karibien. Skepparen och eliseglaren Claes ”Klabbe” Nylöf finns också med på båten. 

Marko Lehtosalo i en kommentar: 

”Jag ser fram emot detta äventyr. För mig är det här mer en fiskeresa med inslag av segling eftersom jag tagit med mig massa fiskeprylar. Seglingen kommer säkert stundtals bli tuff men jag längtar tills man sitter och styr båten någon natt under en stjärnklar himmel.”

”Över Atlanten” produceras av Mastiff. Säsong 3 har planerad premiär 2021 på discovery+ och Kanal 5. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+