Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Pappas pojkar med JLC och Christoffer Nordenrot får säsong 2 på discovery+

”Pappas pojkar” med Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – trion är kända under namnet JLC – samt Christoffer Nordenrot får säsong 2 på discovery+. Ännu finns inget premiärdatum. Foto: Linus Hallsenius/discovery+

”Pappas pojkar” fortsätter. Spoiler alert har nu fått bekräftat att serien med JLC – Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – och Christoffer Nordenrot får fler avsnitt på discovery+. Ännu finns inget premiärdatum för säsong 2. 

”Pappas pojkar” hade premiär i december 2020. Första säsongen, som är på tio avsnitt, regisseras av Jonna Nordenskiöld och John Lundberg och baseras på norska ”Hvite Gutter”.

Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán – trion är kända under namnet JLC – samt Christoffer Nordenrot spelar huvudrollerna. På rollistan finns även, bland andra, Jonas Malmsjö, Anders Ekborg, Happy Jankell och Claes Malmberg.

Snabbt stod klart att ”Pappas pojkar” hade vind i seglen: serien blev bland annat den mest sedda manusbundna serien på det som nu heter discovery+. Därför är det knappast överraskande att Discovery Networks Sweden har förnyat ”Pappas pojkar” för en andra säsong. 

Axel Eriksson, VP Content and Programming Discovery Networks Sweden: 

”Med vår strategiska satsning på ännu fler originalserier till discovery+ kombinerar vi vår starka globala position med Sveriges och Nordens bästa originalserier som våra tittare älskar. Pappas pojkar blev snabbt en succé och det känns helt självklart att vi inleder produktionen av en andra säsong.”

Mattias Askergren, exekutiv producent för ”Pappas pojkar” på discovery+, säger: 

”Efter den otroliga tittarrespons vi fått för den första säsongen känns det fantastiskt roligt att vi nu gör en till. Och eftersom dessa fyra fantastiska skådespelare följer med på en vända till så vågar jag lova att det kommer bli ÄNNU roligare.”


”Pappas pojkar” handlar om polarna Mathias, Leo, Herman och Jens, fyra bortskämda killar som vägrar vuxenlivet och kan göra det tack vare deras rika pappors överseende. Det som följer är att deras omgivning och kvartettens familjer tycker att det är dags för killarna att växa upp. 

Christoffer Nordenrot: 

”Jag ser fram emot att ta vid där vi slutade och att gå ännu djupare i karaktärerna och balansen mellan humor och dramat i berättelsen. Gillade man säsong 1 tror jag verkligen att man kommer älska säsong 2.”

”Pappas pojkar” säsong 2 är planerad att spelas in under 2021. Ännu finns inget premiärdatum. 

Serien är svensk adaption av den norska ”Hvite Gutter”. ”Pappas pojkar” produceras av Nexiko, produktionsbolaget som ägs av Fredrik Wikingsson, Filip Hammar, Lars Beckung och Micke Svensson. Producent för säsong 1 var Pontus Gårdinger. 

”Pappas pojkar” säsong 1 finns tillgänglig på discovery+. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om serier på discovery+