Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Zara Larsson, Miriam Bryant och Loreen på scen under Don’t stop the music i TV4

Zara Larsson, Miriam Bryant och Loreen samt Lars Winnerbäck och First Aid Kit är några av artisterna på ”Don’t stop the music”, en musikgala som direktsänds i TV4 och TV4 Play 30 januari Foto: Michaela Quan/TV4

Spoiler alert har nu fått bekräftat att Zara Larsson, Miriam Bryant och Loreen står på scen under TV4:s direktsända gala ”Don’t stop the music”. Väntar gör bland annat musik från ABBA, Roxette och Avicii. ”Zara kommer göra en ny tolkning utav en av våra största svenska låtar”, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4. 

Det var i mitten av januari som TV4 Media meddelade att man direktsänder musikgalan ”Don’t stop the music” den 30 januari. 

Arrangör är Insamlingsstiftelsen Svenska Musikfonden, som jobbat för att stötta personerna i musikbranschen – exempelvis scenografer, ljudtekniker och musiker – som drabbats av pandemin. 

Då presenterades Lars Winnerbäck, Tomas Ledin, Molly Sandén, Helen Sjöholm, Peter Jöback, Tommy Körberg, Stor, Benjamin Ingrosso, First Aid Kit, Janice och Frida Öhrn som klara artister. 

Nu har Spoiler alert fått bekräftat att även Zara Larsson, Miriam Bryant, Loreen, Mariette, kören Get Up Soul Choir samt Mikael Tornving kommer stå på scen. 

Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck leder direktsända musikgalan ”Don’t stop the music”, som visas i TV4 30 januari. Foto: TV4

Under galan på Hamburger Börs i Stockholm väntar vad TV4 beskriver som ”en musikupplevelse som ingen sett förut”. Detta innebär, bland annat ”musikframträdanden på högsta nivå och i unika konstellationer, med musik från bland annat ABBA, Avicii, Roxette och de största musikalerna.”

– Jag är övertygad och förväntansfull på att vi nu kan erbjuda tittarna flera unika musikupplevelser som de aldrig sett förr. Jag vågar utlova gåshud. Det är väldigt glädjande att så många väljer att vara med, jag har svårt att komma på ett annat tillfälle där så många folkkära artister tidigare samlats på det här sättet, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, och fortsätter: 

– Vi sitter just nu och arbetar fram alla detaljer för galan. Två av Sveriges mest meriterade producenter, Mikael Gordon-Solfors och Mats Jankell, leder arbetet med att sy ihop denna unika hyllningskväll. 

Sarah Dawn Finer och Martin Stenmarck är ciceroner för musikgalan. 

”Don’t stop the music” direktsänds i TV4 och TV4 Play 30 januari med start 20.00.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV4:s tv-program